in

Uragankama skočila popularnost: Zarada im se utrostručila, a već imaju zakazano preko 40 nastupa

Slatka-Tajna.Eu

Zarada zavisi od toga gdje nastupaju, koliko dugo bi pjevale ali i koliko publike klub može da primi

Sanja, Ivana i Ksenija iz “Hurricane” angažovane su do kraja ljeta, a kako im je popularnost nakon prestižnog muzičkog takmičenja skočila, ni cijena nastupa više nije ista i ide do 10.000 evra. Zarada im se znatno povećala, a već imaju zakazano oko 40 nastupa.

Srpske predstavnice na Evroviziji, atraktivne “Uraganke”, Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević angažovane su do kraja ljeta kada je riječ o nastupima i koncertima. Popularnost im je znatno skočila i ponude za tezge samo stižu, a kako navodi Blic, za dva mjeseca tokom ljetnje sezone zaradiće čak 300.000 evra.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Djevojke su harizmom, neposrednošću i glasom oduševile sve, krenule su na nastupima i kad one gostuju sva mesta su popunjena. Prave fenomenalnu atmosferu, odlično pjevaju, o igranju i izgledu da i ne govorim. Popularnost im je stvarno skočila, tražene su nego ikad ranije, vlasnici klubova se bukvalno grabe za slobodan termin, da ih dovedu. Samim tim, cijena njihovog nastupa više nije ista kao prije Evrovizije, kreće se nekad i do 10.000 evra. Zavisi od toga gde nastupaju, koliko dugo bi pjevale ali i koliko publike klub može da primi – otkriva izvor Blica i dodaje:
– Već imaju zakazano oko 40 nastupa u narednom, ljetnjem periodu, i za te tezge će uzeti čak oko 300.000 evra. Djevojke su oduševljene podrškom koju su im Balkan i dijaspora pružili, raduju se svakom nastupu i spremne su za sve što predstoji. Pune su entuzijazma, energije i zaista su rođene za ovaj posao, nije ni čudo što ih publika tako voli. Trebalo bi da nastupaju i u inostranstvu, sve zavisi od uslova i pandemije koja još uvijek traje, ali pregovori su u toku. Traže ih širom Balkana, a one su rade da se odazovu na svaki poziv. Ovo je njihovih pet minuta, sad im je karijera na vrhuncu. A kako djeluje, i dobro će inkasirati!
(Express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Prva islamska mikrokreditna fondacija jedina u BiH nudi beskamatne mikrokredite

Emina Jahović pokazala s kim najviše uživa: Zagrlila ih je jako i prizorom sve ‘rastopila’ – Ekspanzija.com