in

Slađa Alegro progovorila o sujeti na estradi – S OVOM KOLEGICOM NE PRIČA – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Srbijanska pjevačica Slađa Alegro javno je progovorila o sujeti koja vlada na estradi. Kaže kako sa jednom kolegicom više nikako ne priča. U svom izlaganju osvrnula se i na svoje prijateljstvo sa Sekom Aleksić.

Sve je moguće kada nešto želite. Ja sam neko ko nema nikakav loš odnos ni sa jednim kolegom, kolegicom. Andreanu Čekić navedem uvijek kao nekoga sa kim me je život razdvojio, putevi su nam se razišli, ali nema zle krvi. Sa ljudima sa estrade sam zaista u lijepim odnosima, korektnim, bez obzira što bi možda neko rekao da nije baš tako. Ja mislim da je moguće da se ostvari prijateljstvo na estradi, ako je moguće. Ima sujete, postoji, ali ja na svojoj koži nisam osjetila. Možda nekada neko kaže iz kurtoazije da je nešto lijepo, ali imam bezbroj kolega koji su uvijek tu da pohvale. Sa Sekom, Peđom Medenicom, Adilom, oni su mi kao porodica – rekla je jedne prilike Slađa.

Ne krije kako ima odlične odnose sa svojom kolegicom Sekom Aleksić. Njih dvije su primjer da prijateljstva u poslu zaista i postoje.

Seka i ja pričamo o svakodnevnim obavezama, životu i izbjegavamo neke ružne teme. Sekina porodica je uvijek vedra i nasmijana, pogotovo kada su u svom domu. To druženje traje satima, nekad zaboravimo i kad smo došli, a onda shvatiš da je vrijeme djeci za spavanje. Spremamo hranu, lijpo pojedemo, nas dvij o ženskim temama, Zoran i Veljko obično u drugoj prostoriji neke svoje teme i eto – prenosi Slađine riječi blic.rs.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pročitajte više: Seka Aleksić progovorila o nasilju u porodici

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Korona kriza usporila kreditnu aktivnost

Krnjo I kandilo ludilo