in

BRDO ILI ČUDO: Boris Becker pokrenuo lavinu izjavom da Nole energiju crpi iz SVETOG BRDA u BiH

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2021/06/capturen-299768.jpeg”,”full”:”/img/vijesti/2021/06/capturen-299768.jpeg”,”caption”:””,”bg”:”6d5042″},{“img”:”/img/vijesti/2021/06/novak_i_osmanagic.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/06/novak_i_osmanagic.jpg”,”caption”:”(Foto: Agencije)”,”bg”:”ab9f9f”},{“img”:”/img/vijesti/2021/06/djokovic_visoko_meditacija_juli2020_fb.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/06/djokovic_visoko_meditacija_juli2020_fb.jpg”,”caption”:””,”bg”:”d6bfac”}]

Brdo ili čudo. Ako pitate prvi reket svijeta, u Visokom se nalazi sve, samo ne obična brda. Da je posebna veza između Novaka Đokovića i Visokog potvrdio je i teniska legenda Boris Becker. Kaže Đoković energiju crpi iz “Svetog brda” u ovom gradiću gdje je boravio uoči Roland Garrosa.

“Sigurno da je prvenstveno zasluga njega, njegovog mukotrpnog rada, izvanrednog talenta, njegove nepokolebljive vjere u sebe, njegovih roditelja koji su sve ulagali u njega od malih nogu. Međutim, u posljednjih godinu dana on je zbilja dolazio tri puta u Visoko. On zna cijeniti, ono što imamo ovdje, piramide, energije tunela, Park Ravne II. balans i harmoniju koju ovaj prostor nudi i naše razgovore”, izjavio je Semir Osmanagić.

Prvi put je Đoković u kompleks “Bosanska piramida sunca” stigao u jeku virusa korona. Od tada se vraćao još dva puta, i to sa porodicom.

Novak Đoković nije doživio ništa slično

“Bio sam na raznim mestima koja se smatraju za energetska čvorišta i imaju koncentrične krugove itd. Bio sam u poseti piramidama, ali ovako nešto nisam još doživeo. Doživeo sam nešto približno na Rtanj planini u Srbiji”, poručio je Novak Đoković tokom posjete Visokom.

I nije Đoković jedini, koji posjećuje Visoko. Energiju za meč života, u borbi protiv tumora na mozgu, prikuplja sedmogodišnji Vedad Hadžić.

Da li bi volio da ga sretneš?“Da, sada, danas.”

I nije jedini. Upravo zbog Đokovića desetine hiljada posjetilaca stiže u ovaj visočki kompleks. Boris Becker, sinoćnom izjavom, ponovo je pokrenuo lavinu.

“Ja sam jutros sinu predložila, pošto sam gledala neke reportaže: Kažem, stvarno je bruka. Iz Sarajeva. Da ovu ljepotu ne posjetim, i da osjetim. Mogu vam reći da se strašno osjeti. Čak me u nekim momentima prepala energija ovdje u šetnji”, rekla je Amela Šaćirbegović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Lično su Visočani doživjeli jučerašnju pobjedu. Pobjeda Novaka Đokovića i njihova je kažu.

Đokovićeva pobjeda je i pobjeda Visočana

“Mi smo u dogovoru sa fondacijom Areheološki park ‘Piramida sunca’ dogovorili da se naš Novak, moram da kažem naš Novak, predloži za počasnog građanina grada Visoko. Fondacija je uputila taj prijedlog”, izjavio je Mirza Ganić, gradonačelnik Visokog.

Oduševljenje Đokovićevom pobjedom nad Cicipasom širi se društvenim mrežama. Šaljivi mimovi, djele se hiljadama puta.

“Da budem iskren, radujem se, jesu šaljive, ali kažu, šala je napravljena da bi se istina kazala”, dodao je Ganić.

Vjerovali u priču o piramidama ili ne, u priču da se iz Visokog u svijet šalje pozitivna energija morate vjerovati, piše N1.

loading…


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Novak neplanirano stigao u Beograd

ZASTANI I POMIRIŠI CVIJEĆE: Minea zatrpana komentarima