in

Asmir Begović testira golmanske nade

Slatka-Tajna.Eu

Četvrti put Sarajevo će biti domaćin specijaliziranog trening kampa za golmane u organizaciji BH Telecom Akademije Asmir Begović.

Kamp će se održati na stadionu Hakija Mršo u Vogošći 26. i 27. avgusta. BH Telecom Akademija Asmir Begović, koja okuplja najbolje mlade golmane iz BiH, do sada je u Sarajevu uspješno organizovala dva velika trening kampa u ljetnom periodu, te jedan u zimskom.

Filijale Akademije koje rade u Engleskoj i Njemačkoj takođe su bile organizatori posjećenih kampova, uključujući i onaj održan prije mjesec dana u Londonu.

Ovo je još jedna prilika za sve zainteresovane dječake i djevojčice u dobi od osam do 18 godina da dobiju iskustvo treniranja u profesionalnom okruženju i individualnog rada s vrhunskim trenerima iz Bosne i Hercegovine i okruženja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Pandemija koronavirusa uticala je na sve nas, pogotovo sportiste, i nažalost zaustavila mnoge planove koje smo svi zajedno imali. Zato ovog ljeta želimo ponovo dati priliku mladim golmanima da rade u najboljim uslovima, s najboljim trenerima, te tako još jednom pokazati koliki je potencijal i talent kojeg naša zemlja ima kada su u pitanju golmani”, kazao je Asmir Begović.

Broj polaznika kampa, koji će se održavati na terenima stadiona FK Unis u Vogošći, je ograničen.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Lukas isprozivao treću suprugu: Sonja je pokušala da od mene napravi pudlicu, a evo šta je rekao o prvoj ženi – Ekspanzija.com

Što se događa kada se odreknete piva?