in

ŽIRI “ZVEZDA GRANDA” U ČUDU: Ovo se nikad nije desilo

Slatka-Tajna.Eu

Kandidat iz Niša Selim Selimović je ove subote priredio pravo iznenađenje, a sve zbog odabira pjesama koje nisu tipične za takmičenje.

On se u četvrfinalu našao u duelu sa Denisom Ahmetovićem iz Zagreba, a umjesto standardnog i dobro poznatog repertoara, takmičar se predstavio bugarskom pejsmom koja uopšte nije poznata.

– Ova numera se prvi put pejva u “Zvezdama Granda”. Vidimo da je i žiri u čudu, gledaju se, trude se da prepoznaju o čemu se radi – konstatovao je Voja Nedeljković, a prvu reakciju i podršku pokazala je Jelena.

Iako joj je numera potpuno strana, ritam i energija koju je Selim donio natjerao ju je da zaigra.

Na kraju više nego maestralnog duela žiri je glasao u Selimovu korist, čime ga je plasirao direktno u polufinale. Njegov saborac dobio je samo 4 glasa, ali i komplimente od Bosanca da je stlizovan kao prava zvijezda, pa je u duhu modnog kritičara i nastavio.

– Denis je fantastično obučen, skupo i svedeno kako i priliči jednoj zvijezdi, drugi je imao pantalone dva broja manje, ali dobro – rekao je Stojković.

Ana Bekuta smatra da je Denis večeras bio “tanak”, pa je zamjerila njegovoj mentorki Mariji Šerifović na odabiru pjesama.

Da je Selim bio ubjedljiviji smatra i Aleksadar Milić Mili, dok Jelena tvrdi da Denis ima neku magiju i da joj je od početka bio interesantan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ima lijepu emociju, baš kao i Selim koji puca od energije, on je energetska bomba. Selim može da bude zvijezda i ja bih ga pozvala na bilo koju moju proslavu da napravi šou – izjavila je diva.

Đorđe David nije krio oduševljenje ovih duelom,ali je prednost dao Selimu. Međutim, imao je zamjerku za njegov stajling, baš kao i Bosanac.

-Molim te nemoj više takve pantalone (prim. aut. dva broja manje) da nosiš. Izledaš kao medo koji je zgazio u hladan potok, pa mu se krzno smrznulo – poručio je Džorž, što je sve nasmijalo do suza.

(Express/grand.online)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

‘SB’ NA LICU MJESTA; STANIVUKOVIĆ U SARAJEVU: ‘Milorad Dodik odbrojava svoje posljednje dane…’ (FOTO)

Utvrđen Prijedlog memoranduma za izgradnju autoputa Sarajevo-Beograd