in

U utorak preventivni pregledi kod urologa

Slatka-Tajna.Eu

Na manifestaciji “Sedmica muškog zdravlja” koja je humanitarnog karaktera, a koja se održava od 14. do 20. juna u okviru projekta promocije muškog zdravlja “Bradologija”, planirani su preventivni pregledi kod urologa, zatim radionice, sportski dani i drugo.

Kako navode organizatori, sva prikupljena sredstva biće usmjerena za liječenje sugrađanina Slobodana Kesića, koji je, usljed pogoršanja zdravstvenog stanja, izgubio vid.

U okviru ovog projekta predviđeni su izložba, predstava, sportski dan, izbor najbrade te nastupi banjalučkog muzičara Andreja Pucarevića.

Prema rasporedu, sutra će biti otvaranje manifestacije, dok će u utorak biti održani preventivni pregledi kod urologa u Zdravstvenoj ustanovi “Be well”.     

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuZa 16. juni je planirano otvaranje izložbe, kao i predstava u Gradskom pozorištu “Jazavac”.

Nakon toga, 17. juna, biće održana radionica kafe u “Jafa kafeu”, dok su za 19. jun planirane berberska radionica, sportski dan u parku “Mladen Stojanović”, kao i izbor najbrade.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Možete li riješiti ovaj zadatak?

SUKOB POPRIMA NOVE DIMENZIJE: Marina Gagić potkačila majku Darka Lazića