in

PRELEŽELA TEŽAK OBLIK KORONE: Zorana laserom izbacuje višak vode iz organizma

Slatka-Tajna.Eu

U početku bez ikakvih simptoma Zorana Pavić je dobila koronu da bi kasnije preležala tešku kostobolju i sve bolove koji idu uz ovo opako virusno oboljenje, no bila je opskrbljena od prijatelja sa svim potrebnim lijekovima i namirnicima tako da je sata ostala sa velikim brojem antitijela.

Vrijeme pandemije je provela uz muziku, sa prijateljima i uskom krugu druženja ali sve uz pjesmu. Izbjegla je, kaže, medijske komentare bar kada je u pitanju taj period dok je bila bolesna. Ono što je zanimljivo, Zorana je mislila da joj je opao imunitet jer je promijenila način ishrane, počela je mršavjeti. Često je gubila svijest ali, eto, konačno znala je zbog čega, no i dalje laserima izbacuje višak vode, ali i podržava estetski momenat.

Ono što je zanimljivo, a vezano za ovu glasovitu pjevačicu je njena skrivena intima, privatan život koji je pokušao ogoliti voditelj Granda koji je na temu o privatnosti i ljubavima izjavio da voli uniformisane muškarce, a upitao Zoranu da li i ona ima takve afinitete. Ona se samo nasmijala, što se čini potvrdom da u njenom životu postoji neko ko je poslom vezan za uniformu. No, zanimljiviji je bio njen odgovor kada je kazala „da će mu oprostiti jer joj je prijatelj“ no voditelju koji je pitao da li voli mlađe muškarce oštro je odbrusila riječima da ga treba baciti lavovima.

Zorana je sada u top formi kada je olakšana za 23 kilograma pa kaže da se odaziva pozivima medija, što je do sada izbjegavala.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kraj Netanyahuove ere

Holandije pobjedila Ukrajinu rezultatom 3:2