in

Ovo su stvari za koje Lepa Brena i ne pita za cijenu!

Slatka-Tajna.Eu

 

Lepa Brena važi za jednu od najvećih zvijezda na našim prostorima. Ima karijeru dužu od tri decenije stoga i ne čudi odakle joj toliki novac.

Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinom Viktorom živi u luksuznoj kući na Bežanijskoj kosi, kuća ima nekoliko dnevnih i spavaćih soba čiji je enterijer opremljen luksuznim i skupim namještajem. A kada žele da se opuste, Živojinovići idu u poseban dio kuće koji je dizajniran za opuštanje i druženje.

Pisalo se da su pre dvije godine stavili kuću na prodaju za navodno 2 miliona evra.

Pored kuće u Beogradu, Brena i Boba su pazarili i stan u luksuznoj zgradi čiji kvadrat kosta preko 4 hiljade evra. Zovu ih kraljevskim apartmanima i nalaze se u centru Budve.

Takođe su mediji pisali da je Brena iskeširala preko pola miliona evra za kupovinu dva stana za Viktora koji se nalazi na Novom Beogradu i nju i Bobu koji se nalazi u luksuznom dijelu prijestonice “Beograd na vodi”.

Kuća Lepe Brene u Majamiju vredi skoro milion evra, nalazi se u luksuznom delu Majamija i održavanje košta čitavo bogatstvo.

Ovo sve je potpuno logično uzimajuci u obzir da su Brena i Saša od “Granda” zaradili skoro milijardu evra.

Brena je kupila plac na Fruškoj Gori gde planira da izgradi luksuzan stambeni kompleks.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pjevačica i njen suprug posjeduju ogroman vozni park. Svaki od automobila ima svoju svrhu. Posjeduju BMW, dva mercedes džipa, majbah, a svom sinu Stefanu je poklonila Porše Panameru da mu se nađe.

Poznato je da obožavaju da putuju pa tako i pravo bogatstvo trose na putovanja. Brena je častila cijelu porodicu luksuznim odmorom u Dubaiju, gdje hoteli papreno koštaju.

Takođe su i vlasnici jahte koja je usidrena na Hrvatskom primorju. Planiraju da prodaju svoju jahtu i kupe drugu koja se procjenjuje na 6 miliona evra.

Boba je supruzi za rođendan poklonio mikrofon u vrijednosti od 30.000e.

Brena i Boba važe za velike radoholike stoga i ne čudi odakle im ovoliko bogatstvo.

(Express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

David Pettigrew: Republika Srpska je nagrada za uspješan genocid

Stanija i Kristijan oči u oči: “Kristijane, šta uradi od svog života”