in

OČARALA JE MNOGE: Rumunsku glumicu smatraju najljepšom ženom na svijetu

Slatka-Tajna.Eu

Madalina Genea koja je još prije dvije godine zasjenila sve na festivalu u Veneciji, a danas je nazivaju najljepšom ženom na svijetu – odmara ovih dana sa svojim novim partnerom u Portofinu.

Rumunka Madalina Genea, koja živi i radi u Italiji, majka je Šarlote, i prije svega je model, a zatim i glumica.

Njenim čarima nisu mogli da odole Džerald Batler, Majkl Fasbender, Leondardo Dikaprio. Bila je u vezi i sa trgovcem umjetninama Vitom Šnabelom, dok iz veze sa rumunskim preduzetnikom ima kćerku Šarlotu.

Zbog svog egzotičnog izgleda, pojavila se u brojnim kampanjama, serijama, televizijskim emisijama, ali i muzičkim spotovima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Madalina je počela da se bavi manekenstvom kada je imala samo 15 godina. Prve revije uradila je u Milanu, gdje i sada živi.

Pojavila se i u spotu Erosa Ramacotija za pjesmu “Il tempo tra di noi”, a 2010. učestvovala u italijanskom “Plesu sa zvijezdama”. Piste je zamijenila filmskim kamerama i igrala prvo u italijanskom filmu “I Soliti idioti”, nakon čega je dobila ulogu u filmu “Don Hamingway”. Igrala je pored slavnog Majkla Kejna u filmu “Youth” (igrala je mis svijeta), a onda i u “Zulenderu 2”.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Pidžama ili odijelo? Svejedno je, kad izgleda ultramoderno!

Popunjeni svi smještajni kapaciteti u Trebinju / Bljesak.info