in

“Milorad Dodik broji svojih posljednjih 365 dana”

Slatka-Tajna.Eu

Draško Stanivuković žustro o Miloradu Dodiku.

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivukovič boravio je danas u posjeti općinama Sokolac i Istočna Ilidža, tokom koje se sastao sa načelnikom Sokoca Milovanom Bjelicom

Nakon posjete Stanivuković se obratio medijima najavivši pobjedu njegove stranke na općim izborima koji će u našoj zemlji biti održani 2022. godine.

“Milorad Dodik odbrojava svojih poljednjih 365 dana. Svaki naredni dan im je jedan dan manje koji im, je ostao da devastiraju Republiku Srpsku. Kada vidite ovu energiju novih generacija koji su 22 godine gledali šta su oni radili od Republike Srpske to je dokaz da su promjene stigle. Ono što smo započeli u Banjoj Luci nastavićemo širom RS-a. Obićićemo svako selo, saslušati svačiji problem”, kazao je Stanivuković.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dodao je da se neke priče u manjem bh. entitetu moraju mijenjati.

“Čuo sam jednog čovjeka u Sokocu koji je rekao da ima tri ćerke a nijedna nema posao. Ja sam mu rekao imaju ovamo u Banjoj Luci bato i seka koji imaju 68 firmi (Igor i Gorica Dodik, sin i kćerka predsjednika SNSD-a Milorada Dodika op.a.). To je priča o RS-u koju treba da mjenjamo. RS je bogata, ali to je bogatstvo neravnomjerno raspoređeno. Jedni su dobili sve, a drugi ne mogu dobiti ni svoj prvi posao”, naglasio je, između ostalog Stanivuković, prenosi Klix.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SIJA PORED NOVOG MUŠKARCA: Romana Panić se zaljubila

Moderna rješenja za male stanove