in

ŠETNJA S MALENIM OLIVEROM: Korana Gvozdić i Ivan Šarić nakon stresnog perioda uživaju

Slatka-Tajna.Eu

Punih mjesec i pol bivša je manekenka provela u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, nakon što je njezin sinčić rođen prerano. Taj period za nju je bio iznimno stresan, što je otkrila i u jednoj od posljednjih objava na Instagramu, no sve to sada je iza nje. Sada napokon može uživati u svojoj maloj porodici kod kuće.

Sretnu vijest da im stiže prvo dijete, bivša manekenka Korana Gvozdić i Ivan Šarićobjavili su putem društvenih mreža. Sreću nisu mogli sakriti i odlučili su u potpunosti uživati u pripremama za dolazak bebe.

No, budući da život uvijek piše drugačije priče, u aprilu se sve zakompliciralo. Korana je završila u Petrovoj bolnici gdje je mjesec i pol prije termina na svijet donijela malenog dječaka. Kako je i sama napisala na objavi prilikom izlaska iz bolnice, nakon 5 sedmica i 2 dana provedenoj u istoj, zaklela se da bez njega ne izlazi iz te zgrade.

-Slavili smo svaku sedmicu kao da je rođendan, proslavili i naš prvi majčin dan. I onda smo nakon 5 sedmica i dva dana izašli zajedno! 20.05.2021. – on pajki, a ja rumena od suza, suza radosnica jer smo napokon zagrlili tatu- napisala je ispod fotografije.

(Express/ Tportal)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Odbojkaši Srbije pobijedili SAD u Ligi nacija

Crvena linija: Kako će o Mladiću učiti naredne generacije