in

Znakovi koji pokazuju da pretjerujete sa kafom

Slatka-Tajna.Eu

Flipsaj & Osvajaj uz svoj omiljeni Corn Flips

Marketing tim /
11.06.2021 07:59

Evropsko prvenstvo u fudbalu EURO2020 počinje i svi ljubitelji napokon će uživati u za njih najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. A šta prati navijanje i fudbalsku groznicu?

dd Majevica | Flipsaj & Osvajaj uz svoj omiljeni Corn Flips

Odgovor je jasan, najbolje grickalice. Mi smo spremni, a ti? Dok gledaš utakmice i bodriš svoje timove, grickaj Corn Flips grickalice, za koje te sigurno vežu najljepše uspomene iz djetinjstva, a uz to imaš priliku da osvojiš sjajne nagrade. Stoga, vrijeme je da  Flipsaš & Osvajaš!

Kako da Flipsaš?

Vrlo lako. U periodu od 11. 6. do 11. 7, kupovinom bilo kojeg proizvoda iz linije Gold Flips i Mr. Puffins, u minimalnoj vrijednosti od 2 KM, u bilo kojem maloprodajnom objektu Bingo d.o.o, dobijaš priliku da učestvuješ i osvojiš super nagrade.

Kada obaviš kupovinu svojih najdražih grickalica, pošalji SMS sa sadržajem poruke: broj fiskalnog računa (razmak) ime i prezime (razmak) grad, na broj 091 112 406.

A šta osvajaš?

Svaki dan imaš priliku osvojiti Adidas fudbalsku loptu ili poklon paket Corn Flips proizvoda. Sedmično poklanjamo dva Samsung A51 mobitela, a dvoje najsretnijih osvaja glavnu nagradu, PlayStation 5.

Flipsaj s nama, zabavi se i osvoji jednu od 134 cool nagrade koje smo pripremili za tebe. 12. jula ćemo saznati ko su dobitnici glavne nagrade, a do tada Flipsaj & Osvajaj svaki dan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ko može učestvovati?

Svi bh. ljubitelji našeg najpoznatijeg Gold Flipsa i nove flips zvijezde na tržištu za mališane, Mr. Puffinsa, mogu učestvovati. Prisjeti se svih lijepih trenutaka, koji su nastali uz naš flips, od djetinjstva do danas. Proživi ih ponovo ili stvori sasvim nove uspomene.

Više informacija čeka te na www.cornflips.ba.

Budi dio Corn Flips nagradne igre Flipsaj & Osvajaj!


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Milijunaš: Takmičarka pala na pitanju za 125.000 kuna: Znate li vi odgovor?

Mačak Ahilej trenutno najveća zvijezda Eura