in

TARA SIMOV JE NAJVEĆI BLAM: Irma Sejranić ne štedi rijaliti učesnike

Slatka-Tajna.Eu

Irma Sejranić oplela je po Tari Simov zbog njenog ponašanja u rijalitiju “Zadruga” iz kojeg je nedavno diskvalifikovana.

– Tara mi  je sramota za ženski rod nažalost. Mlada je, nije još dovoljno sazrela da bi mogla da uvidi neke svoje greške.Međutim, vidim da nema ni neke prave savjetnike. Dosadašnji je samo motivišu na loše i to joj nisu pravi prijatelji. Ni ona sama ne zna šta je okej za njen život, za nju kao ličnost i za ono kako će se prezentovati javnosti- rekla je.

Sejranićeva je primjetila da Simova želi da bude pjevačica.

– Neko iz blama svašta napravi, a stvarno fakat jeste tako. To je diskutabilno pitanje, ali za mene je ona trenutno najveći blam od njenog ponašanja, pa nadalje – objasnila je.Ona se potom dotakla i Nenadove javne prevare i otkrila kako gleda na to.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ivana to nije zaslužila, ona je bila uz njega i kada je bio niko i kada je postao Sha. Jasno mi je to sve kada posmatram sa strane, ali da je sa Tarom to uradio baš mi nikako nije jasno jer ipak kada varaš i odlučiš se za takav korak, izaberi makar neku bolju, elokventniju, obrazovaniju i kulturniju, a ona je blam. Srozao je sam sebe nažalost – zaključila je.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Jokić je najbolji visoki dodavač u istoriji, svi će da ga kopiraju

Majka ubijenih uoči presude Mladiću