in

Saša Popović kipti od bijesa: Viki Miljković prekršila najstrožije pravilo šou-programa “Zvezde Granda”

Slatka-Tajna.Eu

Svima koji redovno prate muzički talent šou-program “Zvezde Granda” i te kako dobro je poznato pravilo kog se Saša Popović drži već nekoliko sezona unazad i zbog kog u svakoj emisiji opominje kandidate.
Naime, kako se emisije snimaju sedmicama unaprijed, informacije o tome ko je prošao dalje a ko ispao, kao i kakvi su bili komentari žirija, čuvaju se u strogoj tajnosti, a svim učesnicima je zabranjeno da se oglašavaju ovim povodom na društvenim mrežama sve dok se sporna emisija ne emituje.

Većina njih čak i ne pokaže pratiocima stajling koji su nosili na snimanju sve do subote u kojoj se prikaže emisija na TV-u, premda je ova odredba ugovora na njima samima, dok se o onome što se odvije u studiju šuti bespogovorno.

Međutim, Viki je, po svemu sudeći, zaboravila ovu činjenicu, pa je, iako se u subotu uveče emituje četvrtfinalna emisija, već na društvenim mrežama otkrila ko je prošao u finale.

– Spremamo kandidate za finale. Mite Stoilkov i Selim Selimović, molim vas, spremite se. SMS poruke, glasajte svi, svi, svi! – poručila je Miljkovićeva putem Insta-storija.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

El Codificador – Desbloquea Sus Piernas – Video De Ventas

Bh. dopunska škola Birmingham – Uspješan završetak školske godine