in

Saša je Suzanino dijete prihvatio kao svoje, pravi otac nije ni pitao za njega: Ovo je njihova priča

Slatka-Tajna.Eu

Brak Suzane Jovanović i Saše Popovića važi za jedan od idiličnijih brakova, a jedan od glavnih razloga njihove idilične sreće je Sašin odnos sa Suzaninim sinom, o kome je pevačica neretko govorila.

Jovanovićeva je jednom prilikom ispričala da Danijel nije imao naročito srećno detinjstvo, jer se njegov biološki otac nije interesovao za njega.

– Kada smo se njegov otac i ja razveli, imao je sedam meseci, tako da on nije ni znao šta se dešava. Nikada mu nisam govorila ništa protiv oca, smatram da će Bog svima nama da sudi jednog dana i da će svako dobiti ono što je zaslužio u životu. Imali smo tu sreću, ili nesreću, da Danijelov otac uopšte nije pitao za njega. Tek kada je Danijel krenuo u osnovnu školu, njegov otac se setio da nazove i pita za zdravlje sina. Sa druge strane, ni Danijel nije pitao za oca, jednostavno nije osetio potrebu. Moj sin i ja smo prijatelji, on zna da može uvek da računa na mene i Saleta- rekla je tada Suzana za “Stil magazin”.

Teška priča o Danijelovom detinjstvu ipak je dobila srećan kraj, a Suzana kaže da su njih dvoje imali zaista mnogo sreće što su upoznali Sašu i što je on Danijela prihvatio sa toliko ljubavi.

– Reč očuh zvuči zaista jezivo, ali u našoj porodičnoj situaciji je potpuno drugačija atmosfera. Sale je nebrojeno puta u društvu rekao za Danijela – „Kao da je moj sin, žao mi je što mu ja nisam pravi otac”. Veoma je ponosan na njega i u studiju rade zajedno. Ako muškarac nečim može da vas „kupi” u životu, onda je to kada prihvati vaše dete iz prvog braka. To je bolje nego da sam dobila sedmicu na lotou. On uopšte ne razdvaja Aleksandru i Danijela. Oboje su naša deca – rekla je ona i istakla da su osećanja obostrane i da Danijel Sašu voli sa podjednakom ljubavlju.
Danijel, kako je pevačica ranije navela, ne želi da čuje ni reč o svom ocu.

– Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga pominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio naučio je od njega. On radi kod nas u “Grandu”, u režiji, kao ton-majstor, i odlično se snašao. Meni srce raste svaki dan kada čujem da ga ljudi hvale, napravili smo od njega divnog čoveka i verujem da će jednog dana biti divan suprug – izjavila je Suzana pre nekoliko godina za medije.

Suzana i Saša svoju ljubav su krunisali brakom 1998. godine, a nekoliko dana pre bombardovanja 1999. godine rodila je ćerku Aleksandru, dok je njen sin Danijel već tada živeo sa njima u kući na Bežanijskoj kosi.

Tih godina odlučila je da napravi pauzu u karijeri i posveti se porodici, jer nije želela da njenu decu odgajaju dadilje.

Trudila se da svake godine objavi nekoliko pesama koje će predstaviti publici, te je od tada objavila nekoliko albuma i veliki broj singlova. Više nije želela da nastupa, pokušavala je da se u medijima pojavljuje onda kada za tim ima povoda, te je ponovo napravila pauzu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuSinoć je, nakon 11 godina muzičke pauze, došao pravi povod za novo pojavljivanje. Naime, Suzana je objavila novi album koji je sinoć promovisala na gala proslavi, a najveća podrška bila joj je upravo njena porodica.

Iako se Aleksandra i Danijel gotovo nikada ne pojavljuju u javnosti, morali su da budu uz mamu na tako bitan dan, te je porodica Popović prvi put nakon mnogo godina pozirala pred objektivima.


(Telegraf.rs)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mačak Ahilej trenutno najveća zvijezda Eura

Kakva je nacionalna struktura brakova u Bosni i Hercegovini?