in

Nije samo on kriv, žao mi je unuka: Majka Darka Lazića prvi put nakon što im je snajka otišla iz kuće: Evo šta kaže o Marini!

Slatka-Tajna.Eu

Darko Lazić priznao je da nije više sa Marinom Gagić, nakon što je njegova bivša verenica isto potvrdila za Kurir.

Sada se oglasila i njegova majka Branka Lazić koja je otkrila koliko joj teško pada što se njen sin neće oženiti.

– Darko je sam sve rekao. Nije više on mlad, ni nezreo. Kao i svaka majka, mislim da je vreme i volela bih da se skrasi i posveti porodici, ali on zna najbolje šta će. Ima dovoljno godina, ali sam odlučuje kako će dalje i šta će. Za svađu je potrebno dvoje, nije samo on kriv… Nisu tu u pitanju samo njegovi izlasci, bilo je tu više razloga što se oni odlučili da se rastanu, ali ja u to ne ulazim – kaže za Lazićeva majka i otkriva u kakvim je sad ona odnosima sa nesuđenom snajkom Marinom, ali i koliko joj tepko pada što njen unuk neće odrastati pored oba roditelja.

– Naravno da mi je žao zbog Alekseja, za njega je najbolje da odrasta uz oba roditelja, ali ja deteta nisam željna, ja ću ga uvek videti. Sa Marinom sam ostala u dobrim odnosima, komuniciramo, čujemo se. Prvenstveno je bitno ostati u dobrim odnosima zbog deteta, ono ništa nije krivo i treba što menja da oseti rastanak roditelja – rekla je Branka i otkrila da li je Ani Sević čestitala udaju, ali i koliko dugo nije videla unuka Lorenu.

– Nisam se čula sa Anom, čula sam da se udala. Želim joj sve najbolje. Ne znam ni da li joj je Darko čestittao, da li su se čuli… Lorenu nisam dugo videla, ne sećam se tačno kad sam unuku videla poslednji put – otkriva majka Darka Lazića za naš portal i priznaje koliko joj je teško nakon gubitka supruga Milana, ali i zbog emotivnog kraha svog sina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Još nisam došla sebi, još ne mogu da verujem da Milana više nema. Teško je, Darko mi jeste podrška, ali ni njemu nije lako sada… Jedno drugom smo podrška – završava Branka.

Kurir.rs/I.B/Pinik.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Izraelske stranke potpisale koalicijski sporazum

Ministarstvo privrede KS kreće u izmjene i dopune Zakona o kantonalnoj Agenciji za privatizaciju