in

Mega nadigrala Zvezdu

Slatka-Tajna.Eu

Košarkaši Mege pobijedili su Crvenu zvezdu 86:79 i izjednačili na 1-1 u finalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije.

Mega je odlično počela meč i zahvaljujući veoma raspoloženom Malkolmu Kazalonu na kraju prve četvrtine imala čak 18 poena prednosti (35:18). Zvezda je imala spreman odgovor, zaigrala je agresivnije u odbrani, raspucali su se Ognjen Dobrić i Lengston Hol, pa je već do kraja prvog poluvremena napravila prekoret i došla do vođstva (45:46).

Sve to nije poremetilo domaće koji su dodatnu snagu dobili povratkom Filipa Petruševa na parket polovinom treće dionice, koji je veći dio meča presjedeo na klupi zbog problema sa ličnim greškama.

Upravo trojkama Petruševa Mega je vratila vođstvo, a kada se razigrao i Marko Simonović stekla je dodatnu sigurnost i vođstvo od sedam poena pred posljednju četvrtinu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Velika borba viđena je u posljednjih 10 minuta. Mega je uspjela da odgovori na Zvezdinu čvrstinu, sačuva vođstvo i zasluženo dođe do trijumfa.

Najefikasniji u pobjedničkom taboru bili su Simonović sa 19 i Petrušev sa 16 poena, dok su se kod Crvene zvezde istakli Dobrić sa 31 poenom i Hol sa 19.

Finalna serija igra se na dvije dobijene utakmice, a odlučujući treći meč na programu je u nedjelju u 20.30 u dvorani “Aleksandar Nikolić”.
 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Masimo Savić u novom spotu poleteo u neobičnoj mašini! (VIDEO) – Muzika – Region – Vesti – Svet Plus

STIGLA KAZNA ZA RIJALITI IGRU: Janjuš će moći viđati dijete jednom mjesečno?