in

Marina Tucaković: “U lijekovima za smirenje nalazim snagu da nastavim dalje”

Slatka-Tajna.Eu

 

 

Marina Tucaković se večeras pojavila na promociji albuma Suzane Jovanović, za koju je napisala nekoliko pjesama, te je tom prilikom i dala intervju u kom je otkrila zbog čega je ne popušta strast za pisanjem.

– Ja sam jako dugo u tome. Mislim da je to dar od Boga da neke životne situacije pretvaram u riječi, ali ne za sebe nego za onoga sa kim radim – ispričala je Marina, a potom se osvrnula na to da li je u šou-biznisu bitniji glas ili dobra pjesma.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Mislim da su glas i pjesma povezani. Ne mora taj glas da ima neki preveliki raspon, ali mora da ima identitet, da je poseban, da ima neku foru. Dopada mi se zvuk nove generacije, novi zvuk, novi ljudi, nova publika.

– Osjećam se kako kog dana. Kemioterapije se teško podnose, zapravo kako koja. U lijekovima za smirenje nalazim snagu da nastavim dalje! (smijeh) Ja sam tipična Škorpija, pet puta može da mi bude loše, a onda bih u provod. Dešavaju se padovi, ali se dignem. Podignu me neki časopis, neka pjesma, neki poziv. Pišem pomalo. Gledam serije. Ne smijem napolje zbog korone. Samo strane serije gledam – dodala je Tucakovićeva.

(express/pulsonline)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Italija i Turska otvaraju šampionat

Jako dobar odaziv, roditelji su zainteresirani