in

Halid Bešlić održat će veliki koncert 1. jula – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Nakon što je pandemija koronavirusa zaustavila sve, svijet se polako počeo vraćati u normalu. Prvi veliki koncert u Bosni i Hercegovini, nakon duže pauze održat će Halid Bešlić.

Kako saznajemo, naša muzička zvijezda će sa svojim pratećim bendom nastupati 1. jula na stadionu Bobovac u Ljubuškom. Halidov prateći bend predvodi Samir Kadirić i ne sumnjamo u odličnu atmosferu. Na repertoaru će se naći hitovi poput “Ja bez tebe ne mogu da živim”, “Miljacka”, “Prvi poljubac”, ali i mnogi drugi koje publika voli.

Posljednjih dana Bešlić je zauzet obavezama oko snimanja novog filma Danisa Tanovića. Film nosi naziv “Deset u pola”, a Bešlić se pojavljuje u nekoliko scena s Brankom Đurićem Đurom.

Da ne odmara i radi punom parom, svjedoči i činjenica da je snimio spot za duet sa Indirom Levak. Halid će biti dio projekta koji je pokrenuo Mirko Šenkovski Geronimo, a čiji je radni naziv “Geronimo Family”: U njemu će učestvovati brojna poznata muzička imena, tako da je Bešlić snimio pjesmu “Sviće zora” za tamburaškom grupom “Fijaker”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pročitajte više: Halid Bešlić u novom filmu Danisa Tanovića

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zisis završio karijeru

Draža, Tuđman i Titanik imaju spomenik, a žrtve rata u BiH nemaju