in

Elvira Rahić potpisala ugovor u okviru projekta “Zajedno” – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

U sklopu Hayat Produkcije pokrenuli smo novi projekat koji nozi naziv „Zajedno“. Cilj nam je jasan: da formiramo zatvoreni krug. Muzički projekat inspirisan je porukom suživota. Zajedno smo stvarali nova djela, rasli i osvajali srca slušaoca. Elvira Rahić

Jedna od najprepoznatljivijih pjevačica u regiji, Elvira Rahić potpisala je ugovor za novu numeru. Novi singl izaći će u okviru projekta “Zajedno”. Kako smo i navikli od naše Elvire, očekujemo još jedan veliki hit.

Elvira Rahić je od samog početka dio naše Produkcije. Mogu reći da je smatramo kao članom našeg kolektiva. Dugogodišnja saradnja rezultira odličnim pjesmama, dobrim nastupima, a prije svega prijateljstvom između naše kuće i uvažene umjetnice. Elvira je veoma dobar saradnik i svaki put se radujemo novim projektima. Ovoga puta ušla je u naš studio i s takvom lakoćom, kao što to rade vrhunski profesionalci, otpjevala je svoj novi hit. Snimila je pjesmu koju smo odabrali u sklopu projekta “Zajedno”. O projektu i autorima govorit ćemo u narednom periodu kroz naše emisije i društvene mreže. Ovo je projekat na koji može biti ponosna bh. muzička scena – rekla je zamjenica direktora Hayat Produkcije, Amela Karačić te dodala:

Do sada smo objavili pjesme Jasmina Bureka i Kemala Hasića, a u pripremi su još pjesme Ruže Efendić, Dine Memića, Adnana Jakupovića i mnogih drugih.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pročitajte više: Novi projekat „Zajedno“ ujedinio autore, izvođače i izdavače

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Izbačen iz reprezentacije zbog vatrene plavuše, sada je uzdanica tima

Izraelske stranke potpisale koalicijski sporazum