in

Skinula se i Dragana Mirković: Njen kupaći kostim glavna tema – Ekspanzija.com

Slatka-Tajna.Eu

Ljeto i sve što dolazi sa njim polako vraća pozitivnu energiju svima nama…

Sunce, kao glavni izvor vitamina D utiče na nasmijana lica i budi želju za odlaskom na daleke destinacije… Ništa drugačije nije ni kod Dragane Mirković koja je spakovala kofere i uputila se put toplog Dubaija.

Svijesna da se život polako vraća u normalu, pjevačica je odlučila da se opusti i „napuni baterije“ pred sezonu nastupa i druženja sa publikom. Složićete se da se ne pamti kada je kraljica narodne muzike posljednji put viđena u kupaćem kostimu, ali ovog puta kupaći Dragane Mirković glavna je tema na društvenim mrežama.

Nasmijana , vedra i raspoložena, Dragana je pokazala fanovima kako uživa u društvu delfina, a pratioci su odmah komentarisali da pjevačica sjajno izgleda. Za razliku od njenih brojnih koleginica, kupaći Dragane Mirković je jednodelni, sveden i u crnoj boji.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Da li je željela da ostane neprimjetna i da svojom pojavom ne privlači pažnju drugih ne znamo, ali sigurno je da je Dragana ispratila poslednji modni trend i izabrala baš onaj model koji sjajno pristaje njenoj kostituciji.

Please follow and like us:


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Noćne grickalice koje možete jesti bez straha da se udebljate

500 Scrapbooking Sketches