in

Schweppes Pink Grapefruit – osvježenje sa stilom

Slatka-Tajna.Eu

Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova bezalkoholnog pića Schweppes, bh. tržištu je ponudio zanimljiv okus – Schweppes Pink Grapefruit.

Schweppes Pink Grapefruit je suptilnog profinjenog okusa ružičastog grejpa i mente, i predstavlja idealno osvježenje za ljetne vrućine.

Ružičasti grejp poznat je kao prirodni antioksidans, a potječe s Barbadosa gdje su ga nazivali “zabranjenim voćem”. Izuzetno je bogat hranjivim tvarima i niskokaloričan, a osim na američkom kontinentu, uzgaja se još u Kini, Južnoafričkoj Republici i Brazilu. Srećom, ne mora se putovati tako daleko da bi se uživalo u njegovom okusu, već se samo treba prepustiti novom Schweppes osvježenju.

Kao prvi tonik na svijetu, Schweppes je oduvijek bio poznat po svojem stilu, profinjenom, reskom okusu i jedinstvenom karakteru a Schweppes Pink Grapefruit profinjenog je okusa ružičastog grejpa i arome mente koji mu daju prepoznatljiv i originalan okus.  Osim u 500 ml, 1 L i 1,5 L plastičnoj ambalaži, ovaj uzbudljiv okusa odnedavno je dostupan i u 250 ml povratnoj, staklenoj boci koja se može pronaći u kafićima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kako je pokazalo istraživanje Globalni trendovi u sektoru hrane i pića 2021. kompanije specijalizirane za analize tržišta Mintel, čak 62 odsto odraslih potrošača reklo je kako novac najradije izdvajaju upravo na užitke koji im pomažu u ovim izazovnim vremenima.

Schweppes Pink Grapefruit je idealan izbor za sve koji traže osvježenje tokom dana i piće koje će se lako uklopiti u najdraža druženja, ali i u trenutke solo opuštanja.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Grad Sarajevo nije jedini grad u BiH koji nema strategiju razvoja

Polufnale Đoković- Nadal u petak ne prije 17.30 sati