in

OTVORENA SEZONA BIKINIJA: Koja poznata dama je najzgodnija

Slatka-Tajna.Eu

Severina Kojić trenutno uživa na egzotičinim Maldivima. Naravno ona skoro svakodnevno sa svojim fanovima na Instagramu dijeli niz fotografija s plaže koje su malo toga ostavile mašti.

Ono što se sigurno može zaključiti je to da Seve u petoj deceniji izgleda nestvarno dobro zbog čega i dobija brojne komplimente.

Pop zvijezda Jelena Karleuša zbog obaveza trenutno boravi u Beogradu, ali je to nije spriječilo da se već s prvim zracima sunca skine u bikini i uživa pored bazena u dvorištu impresivne vile na Senjaku.

Da je svojim zgodnim tijelom, ali i neodoljivom pozom uspjela da raspameti mnoge govori i njena video objava u bikiniju koja je do sada vidjelo i lajkovalo više od 600 hiljada ljudi.

Nataša Bekvalac je nedavno odmarala u Egiptu, odakle je počastila svoje pratioce fotografijama u kupaćem kostimu koji je najglasio njene obline.

Da i dalje važi za jednu od najzgodnijih pjevačica sa domaće javne scene potvrdile su upravo njene vrele slike.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Milica Pavlović se nedavno oglasila iz Crne Gore gdje je odmarala nekoliko dana i po pisanju brojnih portala uživala u zagrljaju momka, vaterpoliste Nikolasa Saveljića.

Pjevačica naravno nije propustila šansu da malo osunča svoje tijelo. Milica je pozirala u bijelom bikiniju sa crnim tačkicama, dok se sunčala na ležaljci.

Njene duge noge bile su u prvom planu, a vidjelo se i kako je pjevačica dovela svoju liniju do savršenstva.

Poznato je da pjevačica Kaja Ostojić redovno trenira i vodi računa o izgledu, a na Instagramu nerijetko pokazuje svoju figuru. Ona trenutno uživa na hrvatskom primorju, odakle je objavila i nekoliko slika u bikiniju i pokazala da će i ove godine biti konkurencijama mnogim kolegicama.

(Express/nova.rs)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ljetna biljka za balkon i vrt koja očarava bujnim cvjetanjem

UEFA suspendovala ruskog sudiju na 10 godina