in

Koliko košta Lepa Brena? Da li ste znali da je možete kupiti za 250 eura i to još u dijelovima?!

Slatka-Tajna.Eu

Lutka sa likom Lepe Brene i dan-danas ima svoje kupce, a prodaje se na internetu, gdje se može naći i za 3.000 srbijanskih dinara.

Od promocije lutkice, koja je tada simbolično nazvana „Barbika Lepa Brena“ prošlo je tačno 31 godina jer je ovaj proizvod bio lansiran uz album „Boli me uvo za sve“, koji je ujedno i muzička podloga u filmu „Hajde da se volimo 3 – Udaje se Lepa Brena“ iz 1990. godine.

„Barbika Brena“ danas vrijedi od 3.000 do 30.000 dinara, a cijena joj zavisi od očuvanosti i opreme koja uz nju ide. Lutka se obično prodaje sa sve kapicom i kutijom, s kostimom i obje crvene čizme na dugim nogama. Ima i onih koji najljepšu Lepu Brenu nude s rasparanom obućom, pa tako lutkica na jednoj nozi ima cipelu, a na drugoj čizmu. Tu je i Brena samo u donjem vešu.

Interesantno je da se lutka Lepe Brene prodaje i u dijelovima. Tako se na tržištu jedno vrijeme mogla naći samo glava, ruka ili noga za one kojima eventualno nedostaje određeni dio na lutki. Cijena pojedinačnih dijelova je od 500 do 2.000 dinara.

 

Please follow and like us:


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Đoković čestitao Jokiću: Volim te, brate

Kako se trebaju ponašati necijepljeni ljudi kada se ukine mjera nošenja maski?