in

KLEOPATRA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Veza sa bivšim zetom će ostati na tajnom seksu

Slatka-Tajna.Eu

Cijenjena vidovnjakinjo, živim u zajedničkom dvorištu sa muževom familijom. Isti krov, a dva ulaza. Vanjska kapija mi je zaključana, a ja stalno nalazim neke čudne smotuljke ispred vrata. Rođena sam 12. 11. 1981. godine.

Šifra: Pod istim krovom, Bugojno

– Draga gospođo, Vi ste došli iz jedne ugledne i čestite familije i udali ste se za muža koji je fin i kojeg možete priviti umjesto mehlema na ranu. Međutim, njegova familija je teška, naporna, zavidna i zlobna. Moram reći da Vas nikada nažalost nisu prihvatili, jer su u Vama vidjeli simbol jedne hrabre, otmjene, čvrste žene, vrijedne domaćice i još bolje supruge i majke. Pošto oni nemaju te epitete, otuda i ta mržnja. Oni su prljavi i aljkavi jer je oko njihovih vrata prava mala deponija. Vaša jetrva Vam pravi crnu magiju. Ima švalera koji se bavi svakakvim stvarima.

Kraljice Kleopatra, da li će moja veza uspjeti? Znam da volim pogrešnog čovjeka, ali protiv srca ne mogu. Mislim da i on voli mene koliko i ja njega. Šta će biti s nama?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šifra: Ljubavnica, Sarajevo

-Ne znam kako se uopšte nadate ostvarenju te veze. Iako je on razveden od Vaše sestre, zar ne shvatate da do braka nikada neće doći. Tajni seks možete imati, ali i to da Vam sestra sazna, mislim da se lijepo ne biste proveli.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RED SUNCA, RED KIŠE, A ONDA…: Donosimo vremensku prognozu za narednih nekoliko dana

Satko Mujagić, logoraš iz Prijedora odbrusio Miloradu Dodiku i Aleksandru Vučiću: “Prestanite veličati fašiste”