in

CMC festival ugostit će jedan od dueta godine – “Iskra” Indire i Halida Bešlića – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Dogodila se iskra između Indire Levak i Halida Bešlića. Štaviše, traje već dugo jer su ovo dvoje umjetnika dugogodišnji prijatelji. Upravo je “Iskra” naziv jednog od najboljih dueta godine, Indire i Halida. Imat ćemo priliku premijerno ga vidjeti uživo na CMC festivalu u Vodicama.

Mi smo dugodoišnji prijatelji i njega zovem bratom jer dijelimo istu emociju muzikom pa smo tu povezanost utkali u duet. Dugo godina sam priželjkivala ovaj duet jer mi je želja bila da snimim pjesmu s Halidom. Znamo da svaki dernek ne može proći da se ne zapjeva nešto njegovo. On je sve svoje dionice snimio u Sarajevu, a ja ovdje i kad smo sve spojili dogodila se čarolija – rekla je Indira i dodala da očekuje spektakl i zabavu u Vodicama.

Dugo vremena se nismo družili pa jedva čekam vidjeti svoje kolege, ali i publiku. Čovjek mora sačuvati zdrav razum i biti vječito pozitivan. Za vrijeme pandemije sam stalno nešto radila, imam mali muzički studio kući tako da me inspiracija nije napustila već sam napisala nekoliko pjesama, uključujući i ovu – rekla je uvijek pozitivna Indira koja ne može dočekati nastup na CMC festivalu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Na “Iskri” je uz Indiru radio i Mario Mihaljević, dok je Branimir Mihaljević zaslužan za muziku i raspisao je aranžman. Ova pjesma je savršena najava za Indirin drugi solo album koji izlazi za nekoliko mjeseci, a nada se da će ga dostojno proslaviti uz malu turneju.

Pjesmu “Iskra” poslušajte OVDJE.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mostarci će plaćati parking, ali im se parking mjesto ne garantuje

Pitanje na koje mnogi padnu zbog brzopletosti…