in

Ceca Ražnatović najavila novi album i duet sa ćerkom! – Muzika – Region – Vesti – Svet Plus

Slatka-Tajna.Eu

– Svakodnevno imam upite kada će se održati “Ušće 3″… Kao što je poznato, volim da pre toga imam album koji će najaviti tako veliki koncert. S obzirom na to da album nemam, gledaću da sve spremim za sledeću godinu, kao što sam to već govorila. Volela bih da dođe taj dan i da na tom koncertu uživamo kao što smo to radili prethodna dva puta.

Promenio se trend u muzici poslednjih godina. Kakva bi mogla da bude vaša sledeća pesma – balada ili nešto brzo?

– Volim balade. Ako bih mogla, celog života bih ih pevala. Međutim, publika voli vesele pesme. Teško je odrediti u kom smeru će ići nove, jer ako se vratimo dvadeset godina unazad, imala sam toliko dobrih pesama da sam ih ostavljala za naredne albume. Sada to nije slučaj, hiperprodukcija je uzela svoj mah i velika je kriza kada je reč o dobrim i kvalitetnim pesmama.

Anastasijine pesme su u trendingu. Da li ste to i privatno proslavili?

– U jednom danu smo proslavili njen rođendan i objavljivanje dve pesme, i vidim da je ljudima prijalo da se provedu. Proslava je bila fantastična, svi smo uživali posle dužeg vremena.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Govori se o vašoj duetskoj pesmi. Da li bi to bio najveći uspeh u vašoj karijeri?

– Gledajte, o duetskim pesmama je još rano da govorimo. Nemamo to u planu, ako se dogodi, dogodiće se, ako ne, nije to ništa strašno – ističe popularna Svetlana Ceca Ražnatović.

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Tužićemo Savez i igrati ABA ligu

Biden donio bolju sliku SAD-a