in

ŠOKANTNA ispovijest – Nina Badrić se suočila sa progoniteljem – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Hrvatska umjetnica, Nina Badrić, otkrila je koliko je na nju uticala pandemija koronavirusa. Međutim, sve je šokirala svojom ispoviješću. Javno je progovorila o suočavanju sa progoniteljem koji joj je postavio uređaj za praćenje u automobil.

Podsjećamo, pjevačiva se u aprilu ove godine našla na sudu sa penzionerom koji je dvije godine uhodio. Po prvi put otkrila je sve i obratila se policiji. Svo vrijeme živjela je u strahu!

Zamislite kako je živjeti sa spoznajom da vas neko konstantno prati i da uvijek vreba na vas? Da zna vašu adresu i dolazi vam na prag, zvoni na vrata stana, da ljetuje gde vi ljjetujete i spava u hotelim gdje vi nastupate. Da u svakom trenutku zna gdje se nalazite i da čak na autu pronađete uređaj za praćenje. Najviše sam zahvalna policiji s kojom sam u kontaktu, jer te stvari nisu nimalo bezazlene. Takve sam situacije nažalost prošla više puta u životu i nadam se da nikada više neću morati da se suočavam sa takvim ljudima, jer to nikome ne bih poželjela – rekla je Nina za Jutarnji.

Nina je otkrila da je protekle godine pobijedila koronavirus i da se sada sjajno osjeća.

Imala sam koronu i uspjela sam da je pobijedim. Zahvalna sam Bogu što su simptomi bili blagi, te sam osjetila tek kao malo težu prehladu. No poznajem mnogo ljudi koji su jako teško prošli kroz sve, a neki od njih su nažalost izgubili bitku. Postala sam vegetarijanka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Vrijeme samoizolacije pjevačica je iskoristila da se više okrene sebi te promijeni neke životne navike.

Nevjerovatno lako sam se privikla na novo stanje i vođenja mišlju da je svima isto, mirno prošla kroz ovo nesretno vrijeme. Prihvatila sam trenutno stanje stvari i osmislila svakodnevnicu u kojoj sam puno toga napravila. Vratila sam se prirodi i zdravom životu bez stresa, kakav sam do sad poznavala. Rano idem na spavanje, rano se budim, a plac, kuhinja šetnja prirodom i čitanje knjiga postali su mi svakodnevnica. Ishranu sam potpuno promijenila. Sastoji se od voća, povrća i žitarica. Prestala sam da jedem meso i bilo šta što je životinjskog porijekla. I moram priznati da se osjećam odlično, bistro i snažno. Ovo je bilo idealno vrijeme da se čovjek sastane sam sa sobom. A ja sam shvatila da sam puno nedostajala samoj sebi sve ove godine koje sam provela radeći – bila je iskrena Badrićeva.

Pročitajte više: Pjevačica prošla kroz pakao – Nina Badrić morala pozvati policiju

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Javni konkurs:Grant sredstva za komore i udruženja i poduzetničku infrastrukturu

BH UK NETWORK pripremio obavještenje za bh. zajednicu u Velikoj Britaniji o uslovima ulaska u Bosnu i Hercegovinu