in

Proživljava pakao: Nada Topčagić dobija stravične prijetnje, ogorčena na Sašu Popovića razvezala jezik o svemu što se prećutkuje

Slatka-Tajna.Eu

Navikli smo da je pevačica bez dlake na jeziku

Pevačica Nada Topčagić priznaje da je razočarana u kolege sa estrade, a posebno u Sašu Popovića jer joj navodno ne da da nastupa u “Grandu”.

Nada je, naime, navodno dobijala strašne pretnje preko telefona, i to sve nakon što je fudbaler Zlatan Ibrahimović otvorio Sanremo u pratnji Nadine pesme “Jutro je”.

– Nada je mnogo tužna, razočarana i uplašena. Nije joj jasno kako su ljudi tako zli… Ona nikome ne želi zlo i raduje se svačijem uspehu, ali ove pretnje koje je dobijala su je baš ubile u pojam. Zato nemojte da se čudite što je u emisiji rekla da joj je dosta svega – rekao je izvor za “Skandal”, a Nada je ovako objasnila situaciju u kojoj se našla:

– Sve se promenilo, više neću ni reč da kažem. Popović je sve ugasio, više nemamo gde da se pokažemo i promovišemo! Nemamo gde da predstavimo pesme, stajling, albume… Dok je Brena bila još u Grandu, sve je bilo drugačije, tada sam bila najaktuelnija, sad više nemam gde da se pokažem – ogorčena je Nada.


rpt

alo.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

BiH Ambassador to UN criticises Serbia over war criminal Djukic

“Prošlo je više od šest godina od kako je zatraženo irućenje Jojića i Radete”