in

Proživljava pakao: Nada Topčagić dobija stravične prijetnje, ogorčena na Sašu Popovića razvezala jezik o svemu što se prećutkuje

Slatka-Tajna.Eu

Navikli smo da je pevačica bez dlake na jeziku

Pevačica Nada Topčagić priznaje da je razočarana u kolege sa estrade, a posebno u Sašu Popovića jer joj navodno ne da da nastupa u “Grandu”.

Nada je, naime, navodno dobijala strašne pretnje preko telefona, i to sve nakon što je fudbaler Zlatan Ibrahimović otvorio Sanremo u pratnji Nadine pesme “Jutro je”.

– Nada je mnogo tužna, razočarana i uplašena. Nije joj jasno kako su ljudi tako zli… Ona nikome ne želi zlo i raduje se svačijem uspehu, ali ove pretnje koje je dobijala su je baš ubile u pojam. Zato nemojte da se čudite što je u emisiji rekla da joj je dosta svega – rekao je izvor za “Skandal”, a Nada je ovako objasnila situaciju u kojoj se našla:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Sve se promenilo, više neću ni reč da kažem. Popović je sve ugasio, više nemamo gde da se pokažemo i promovišemo! Nemamo gde da predstavimo pesme, stajling, albume… Dok je Brena bila još u Grandu, sve je bilo drugačije, tada sam bila najaktuelnija, sad više nemam gde da se pokažem – ogorčena je Nada.


rpt

alo.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

BiH Ambassador to UN criticises Serbia over war criminal Djukic

“Prošlo je više od šest godina od kako je zatraženo irućenje Jojića i Radete”