in

SVE SE SAZNALO: Otkriven skandalozon razlog zbog kog je Dženifer Lopez šutnula vjerenika i otišla u zagrljaj Afleku

Slatka-Tajna.Eu

Iako trenutno žive na dve različite američke obale Džej Lo u Majamiju, a Ben u Los Anđelesu priča se da će par uskoro da pređe na istu adresu i da započne zajednički život

Nakon skrivanja i pokušavanja da svoju vezu predstave kao prijateljsko druženje bilo je i više nego očigledno da se između Dženifer Lopez i Bena Afleka dešava nešto više.

Sada su prema navodima stranih medija latino diva i holivudski glumac svojim najbližima rekli za svoju vezu koja traje već dva meseca unazad.

– Kad su ponovo stupili u kontakt, morali su da vide postoji li i dalje iskra jer ne prošlo mnogo vremena. Postoji i oboje uživaju – istakao je izvor blizak paru.

Kako je on dodao, Benifer ne zaboravlja prošlost. Par je bio veren i rastao se pre 17 godina, a sada otvoreno pričaju o tom periodu.

– Razgovarali su o prošlosti i o tome zašto im nije uspelo. Oboje sada polažu nade u svoju vezu i trude se. Oboje su sazreli i sve teče lagano – objasnio je neimenovani izvor.

Pre nekoliko dana, pisalo se da je Džej Lo ostavila Aleksa Rodrigeza, s kojim je bila četiri godine u vezi, odnosno verena dve godine, zato što se prema njoj ponašao drastično drugačije kada ih ne prate paparaci i, navodno, uživao je u pažnji medija koju je dobio zbog veze s latino zvezdom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Aleks je bio zaljubljeniji u ideju o njih dvoje kao paru nego što ga je zanimala sama veza –istakao je anomimni izvor nedavno i dodao da je Rodrigez bio zainteresovan za šoubiznis i nije se ponašao kao brižni partner koji obožava Džej Lo u trenucima kada ih niko ne gleda.

Štaviše, američki mediji pisali su da je bivši sportista samo iskorišćavao Dženifer da bi se pisalo o njemu.

– Sviđa joj se što s njim može da ide na sastanke i zabavlja se. Misli i da je Ben vrlo inteligentan i dobar uticaj – zakljčio je izvor.

Iako trenutno žive na dve različite američke obale Džej Lo u Majamiju, a Ben u Los Anđelesu priča se da će par uskoro da pređe na istu adresu i da započne zajednički život.


alo.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zverev preko Španca došao do polufinala Rolan Garosa

Jeff Bezos i Elon Musk među milijarderima koji nisu platili porez