in

REPERKA O NAJTEŽEM PERIODU U ŽIVOTU: Mimi Mercedez je razmišljala da se izoluje od muzike i okoline

Slatka-Tajna.Eu

Iako je već godinama unazad prisutna na j rep sceni, o privatnom životu Mimi Mercedez, čije pravo ime glasi Milena Janković, ne zna se mnogo. Ona je sada otvorila dušu i progovorila o teškim trenucima:

– Najekstremniji dio života sam imala poslije srednje škole. Ja na fakultet uopšte nisam ni krenula, i onda sam počela da smišljam načine kako moj život da bude slobodan i zabavan. Nažalost moji roditelji su morali mnogo da propate zbog te moje tendencije. Moji roditelji jesu mnogo normalniji od mene, ali su dovoljno širokoumni da razumiju to moje ponašanje iako su stvarno propatili u jednom periodu kada su brinuli da ću da umrem. To je bilo najgore! Oni su vidjeli da stvarno toliko ekstremno živim da ne mogu da me spriječe. Stvarno su sve probali u tom nekom periodu kada sam imala 19, 20 godina. To je bio totalni haos! Oni su se samo plašili da ne umrem, da ne završim u nekom preozbiljnom problemu – govorila je Mimi.

Poznato je da popularna reperka ne daje često intervjue i da voli da se izoluje od javnosti. Ovog puta je otišla korak dalje, pa je iznajmila kuću van Beograda na šest mjeseci kako bi se osamila. Takođe, prvi put je govorila i o tome da je u tim trenucima željela da odustane od muzike.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Trebalo mi je samo da napravim reset i da nemam komunikaciju ni sa kim dugo, da nema to neko neobavezno druženje. Samo mi je to trebalo, i onda sam postala toliko željna druženja i svega. Mislila sam da nikada neću pričati o tome, ali baš skoro mi se desio najteži period sigurno u mom životu, psihički mi je bio najteži. Tad sam razmišljala o opciji da skroz prestanem da se bavim ovim, jer mi je toliko bila potrebna izolacija. U tom periodu sam toliko željela da se sakrijem od svega na svijetu što postoji – priča Mimi.

(Express/ Alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Predsjednik PSŽ-a: Nikad nećemo prodati Mbapea

‘SB’ NA PRESSU: CIK BiH predlaže uvođenje vanrednih izbora u Bosni i Hercegovini i to nije sve… (FOTO)