in

KUKAVIČKI POTEZ PRIJE RAZVODA: Sha odbio da se vidi sa Ivanom kako bi dogovorili podijelu imovine

Slatka-Tajna.Eu

Iako su konačno i zvanično razvedeni, Nenad Aleksić Sha ipak nije želio da se vidi na sudu sa svojom suprugom Ivanom, iako je ona pristala na to. Njegov razlog za takvo ponašanje je navodno Vladimir Tomović i to što se Ivana čula s njim dok ju je reper varao pred kamerama. Kako je istakla Ivana, nakon razvoda osjeća veliko olakšanje.

Poslije javne prevare koju je Nenad Aleksić Sha napravio u rijalitiju “Zadruga”, njegova supruga podneijla je papire za razvod braka. Nenad ju je potom ocrnio javno zbog špekulacija i retoričkih pitanja koja je dobijao u rijalitiju, zamjerivši joj njeno druženje preko društvenih mreža sa bivšim učesnikom Vladimirom Tomovićem. Tako smo danima mogli da slušamo repera kako vrijeđa Ivanu i iznosi prljav veš iz njihovog braka. Reper očigledno traži izgovor kako se ne bi suočio sa Ivanom, koja je, iako je osramoćena i ponižena pred milionima zbog postupaka svog muža i njegove ljubavnice, ipak pokazala da čvrsto stoji na zemlji i da može sve civilizovano da rješi, za razliku od njega.

Ivana je pristala da se vidi sa Aleksićem kako bi se dogovorili o detaljima razvoda i podeli imovine, ali i da bi porazgovarali o svemu. Međutim,  on nije smio da stane pred nju. Nenad je odbio da se vidi sa Ivanom, iako je ona odlučila da mu ostavi oba stana na Novom Beogradu, kao i lokal u tom dijelu grada koji su izdavali, a za sebe je zadržala lokal u kom je njen frizerski salon i gdje ona i radi. Pretpostavljamo da reper nije znao šta da kaže svojoj i dalje zakonitoj supruzi, pa se odlučio na ovaj kukavički potez.

Podsjetimo, Sha je od samog početka rijalitija “Zadruga” počeo da se zbližava s Tarom Simov, pa je svima bilo jasno da se zaljubio u nju. Ivana mu je tolerisala takvo ponašanje sve dok nije počeo javno da govori da će ostaviti ženu zbog mlađe ljubavnice, a onda je s njom imao odnose pred kamerama. Tada je Aleksićeva odlučila da podnese zahtijev za razvod braka.

(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Marko Maksimović superiorno do titule prvaka BiH

Konačna presuda nakon 26 godina