in

Kija Kockar otvara bazen

Slatka-Tajna.Eu

 

– Ma, znate Kiju, ona ne miruje. Dok su svi kukali zbog krize u doba pandemije korona virusa i molili Boga da se sve što pre vrati u normalu, ona nije razmišljala na taj način nego je smišljala kako najbolje da uloži ušteđevinu koju ima kako bi obrnula zaradu – ispričao je izvor za “Pulsoline.rs”.

– Nije ona od onih koji misle “šta bi bilo kad bi bilo”, pa se veoma brzo pomirila sa tim da neće moći da računa na novac od nastupa, koji su joj dosad obezbjeđivali lagodan život. Dok su je mnogi osporavali i pisali sve i svašta, ona se nije obazirala na to i samo je slagala paru na paru.

– Naravno, ona umije i da uživa u životu, pa se često počasti nekim putovanjem, krpicom ili novim komadom namještaja, ali odmalena je naučena da štek za crne dane mora da postoji, pa tako nikad ne bi mogla da dopusti sebi da u ormanu ima cipele od 3.500 evra, a da bude gladna – dodao je izvor.

– Kad je shvatila da brojne životne okolnosti mogu uticati na to da ne može da računa na zaradu od pjevanja, Kija je, pored ulaganja u restoran i u nekretnine, došla i na ideju da otvori i bazen. Svjesna je da bi joj to donosilo novac i ljeti i zimi. Još uvijek ne zna samo da li je pametnije da to učini u Beogradu ili u rodnom Zrenjaninu – dodao je izvor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Još uvijek nije ništa finalno riješila, ali to postoji kao ideja u njenoj glavi. Ma, nema zime za nju. Ako ne bude bazen, biće nešto drugo. Ona je rođena sposobna i nikad joj neće faliti dinar – zaključio je izvor.

(express/pulsonline)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dončić: Naredni cilj – odvesti Sloveniju na OI

Joe Biden: Mladic’s verdict proof criminals will be held accountable