in

De Brujne se priključio reprezentaciji Belgije za Euro 2020

Slatka-Tajna.Eu

Kevin De Brujne se danas priključio fudbalskoj reprezentaciji Belgije uoči Evropskog prvenstva nakon što je operisao slomljeni nos i očnu šupljinu.

Belgijski selektor Roberto Martinez je opisao De Brujneov dolazak u salu za ručak u trening centru u Tubizeu kao događaj dana. Najbolje rangirana svjetska reprezentacija se priprema za prvi meč na Euru protiv Rusije u subotu.

Belgijanci nisu računali na zvijezdu Mančester Sitija uoči ovog meča, ali je sada selektor Martinez rekao da je “svjež i spreman da igra na Euru”.

“Gledao je naš susret s Hrvatskom. Osjeća se isto kao i tim. Ipak, za razliku od razgovora na distanci, velika je razlika kada vidite igrača uživo”, rekao je Martinez.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










De Brujne je teško povrijeđen u sudaru s igračem Čelsija Antonijom Rudigerom u finalu Lige šampiona 29. maja u Portu. Zbog povrede je morao izaći u 60. minuti utakmice koja je završena pobjedom londonskog tima.

Vezni igrač je u nedjelju ponovo proglašen za najboljeg igrača engleskog fudbalskog prvenstva.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sedmični horoskop: Na ljubavnom planu vam, istinski, cvjetaju ruže

Zaprošena Ana Sević! Pjevačica rekla da, staje na ludi kamen sa oce svoje ćerke! Na Instagramu pokazala nesvakidašnji prsten!