in

PITAJU ME GDJE MI JE MUŽ: Gogi Sekulić je besmisleno da objašnjava svoj brak

Slatka-Tajna.Eu

Goga Sekulić progovorila je o porodici i suprugu Urošu, kao i njihovom životu na relaciji Beograd Cirih.Goga je nedavno snimala spot za svoju novu pjesmu, a sada je u emisiji “Premijera vikend spedijal” otkrila kako je sve proteklo:

-Nekada više očekujemo, svi se nadamo i trudimo, i moje kolege i ja, nekad ispadne u fulu, nekad je moglo i bolje. Mi smo u decembru snimili pJesmu, ali zbog svega što se dešavalo, nismo mogli da snimimo spot.  Očekujte svašta- rekla je.

Pjevačica je zatim otkrila i da pravo sa intervjua ide po sina, te progovorila o porodici i suprugu Urošu. Goga i on Uroš žive na relaciji Cirih – Beograd, a mnogima je i dalje čudno kako opstaju, pa se nerijetko pojave glasine da nisu zajedno. Međutim, ona je sada otkrila na koga sin liči, a potom istakla da je sa njenim brakom sve u najboljem redu.

-Tata je lijep, pametan i sportista, ali bogami neki kažu da liči na mamu. Najbolje je da uzme ono sve što treba i od mame i od tate, dobar miks, ali je opasan. Neki me pitaju gdje mi je muž, situacija, ali mi i dalje živimo na relaciji Cirih – Beograd, mi smo navikli tako, evo za par dana idem u Cirih, pa idemo na more. Uvijek će se pričati, nagađati, ranije me je to nerviralo, ali da ja sad nekom da objašnjavam da zbog naših obaveza moramo tako da živimo, ne zanima me. Ta tema mi je smiješna, psi laju, karavani prolaze. Kada bi se svi bavili svojim životima, bilo bi im boje-zaključila je .

(Express/Blic)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ratko Mladic’s lawyer: I’m pessimistic, only God can help him

Produžen rok za slanje literarnih i likovnih radova na konkurs Saveza dopunskih škola BiH