in

Jelena Rozga u vezi sa kuharom: Sedam godina mlađi od nje

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačicino srce osvojio je sedam godina mlađi čovjek kojeg je upoznala u martu dok je gostovala u njegovoj emisiji “Guštan… s Požaninom”, gdje je bila zajedno s Tončijem Huljićem i pjevačem Joletom.
Pjevačica Jelena Rozga je već neko vrijeme u vezi sa svojim sugrađaninom, splitskim kuvarom Ivanom Požaninom.

Pjevačicino srce osvojio je sedam godina mlađi čovjek kojeg je upoznala u martu dok je gostovala u njegovoj emisiji “Guštan… s Požaninom”, gdje je bila zajedno s Tončijem Huljićem i pjevačem Joletom.

Zanimljivo je da je tada frontmen grupe Magazin rekao da misli da je Jeleni vrijeme za udaju, a Jole je dodao da je Ivan slobodan, te da se i njemu bliži vrijeme za ženidbu, a obojica su se složili da bi njih dvoje bili idealan par. Kako naš izvor dalje navodi, oni su nakon snimanja ostali u kontaktu. Redovno su se dopisivali, a zgodni kuhar ju je posebno osvojio kulturom i pažnjom, ali i kada joj je nekoliko puta priredio iznenađenje u vidu večera, kad joj je spremao specijalitete koji su je oduševili. To mu sigurno nije bilo teško, jer je šarmantni Splićanin poznat kao jedan od najboljih hrvatskih kuhara, čije su specijalitete probali i naš proslavljeni teniser Novak Đoković, holivudski glumac Džon Malkovič, vozači Formule 1, ali i članovi kraljevskih porodica, među kojima je bila i princeza od Monaka i mnogi drugi.

– Ona je presretna otkad su zajedno. Tonči je kumovao vezi, odmah se vidjelo da varnice između njih postoje, a gdje ima dima, ima i vatre. Uživaju zajedno, ali ne vole da se javno eksponiraju, tako da zasad neće da potvrde, niti da demantuju vezu. Polako, zaljubljenost se ne može dugo kriti. Otkad su se smuvali, nisu se razdvajali, tako da im je teško pao Jelenin dolazak u Beograd prije nekoliko dana, gdje je snimala jednu emisiju s koleginicom Natašom Bekvalac – ispričao je izvor za Kurir.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pjevačica je, prema pisanju medija 2011. godine, bila u vezi sa Ivanom Huljićem, Tončijevim sinom. On je bio mlađi 11 godina mlađi od nje. Nakon njega, jedan od Rozginih najpoznatijih momaka bio je član benda 2Cellos Stejpan Hauser. Ona je dvije i po godine bila u emotivnoj vezi s njim, a bili su i vjereni. Iako su joj mnogi predviđali brak i djecu, do toga ipak nije došlo. Prošle godine su je mediji povezivali sa 12 godina mlađim dečkom iz Beograda, ali ona to nikad nije potvrdila.

(Express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KO BI SE OVOME NADAO: Stiže nova promjena vremena, donosimo prognozu do petka…

Hokejaši Kanade šampioni svijeta