in

Dea Đurđević : “Biću osoba sa indvaliditetom čitavog života”

Slatka-Tajna.Eu

 

Voditeljka “Jutarnjeg programa” na “Pinku” Dea Đurđević i dalje osjeća posljedice teške saobraćajne nesreće koju je imala prije dvije godine, a po svemu sudeći osjećaće ih čitav život.

– Danas se osjećam sjajno iako i dalje idem na terapiju i imam taj stalno prisutan bol. Kada se uporedi ovaj period i onaj period od prije dvije godine, postoji velika razlika – iskreno je rekla poznata voditeljka za “Srbiju Danas”.

Novinarka je podijelila da i dalje osjeća posljedice udesa, ali da se ne predaje.

– Ja ću imati posljedice čitavog života. Biću osoba sa indvaliditetom čitavog života i neću moći da radim mnoge stvari. Ali, Bože moj, živi se i preživi se. To je neki period koji sam ostavila iza sebe i želim da pokažem ljudima da može da se preživi i da se živi bilo sa manjim ili većim kvalitetom života.

Svoju ličnu nesreću iskoristila je za nešto plemenito – učestvuje u kampanji bezbednosti u saobraćaju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Sada imam viši cilj – učestvujem u kampanji “budimo bezbjedni”. Želim da pokažem ljudima šta se meni sve dogodilo zbog jedne sekunde nemara u saobraćaju, bilo svog ili tuđeg. Nije važno čijeg, kada se život izgubi. Od početka ove godine, u nesrećama je izgubilo živote više od 150 ljudi.

Ljudi nisu svijesni koliko su sretni što mogu sve kad ustanu – tvrdi Dea.

(express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Zahvalite se svojim bakama: Ruž umjesto rumenila je novi trend

Sišao sa tribina i udario doktora gostujuće ekipe