in

Bebi Dol muža krije kao zmija noge: U braku su sedam godina, a evo čime se on bavi

Slatka-Tajna.Eu

 

Devedesetih je prvi put na duže došao u Beograd, gdje je zbog poznavanja jezika i zemlje bio dopisnik za nekoliko novinskih redakcija uključujući „Dejli telegraf“

Pjevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, 2014. godine se udala za Aleksa Todorovića, a sa njim se rijetko pojavljuje u javnosti.
Ona je jednom prilikom ispričala ko je njen suprug i čime se bavi.

– Moj muž se zove Aleks Todorović. Rođen je i odrastao u Los Anđelesu, baš u opštini Holivud. Tamo je završio studije i stekao zvanje profesora književnosti i ruskog jezika. Devedesetih je prvi put na duže došao u Beograd, gdje je zbog poznavanja jezika i zemlje bio dopisnik za nekoliko novinskih redakcija uključujući „Dejli telegraf“. Tada je ovdje zasnovao brak u kome je dobio dva divna dječaka – rekla je ona.

– Kada je pre sedam-osam godina bilo aktuelno hapšenje haških optuženika, opet je izvještavao iz Beograda, a bio je smješten u kući moje prijateljice Teodore. Tada je već bio i razveden. Bilo je ljeto i ja sam cijele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me jutro i nebo u stilu pjesme “Hajde da”. Kako se ispostavilo kasnije, našla sam i “dečka kao san”, kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do Teodore i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam. Za razliku od kolege Dejvida koji je bio raspoložen da ćaska, Aleks je sedio za svojim laptopom i kucao. Sjela sam prekoputa njega i gledala mu u prste. Imao je ruke kao da cijelog života svira Rahmanjinova. Pogled sa njih nisam podizala. Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Šutio je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pjesmu “Mustafa”. To je za mene bio znak “znam ko si ti”. Narednih nedjelju dana nisam ga viđala – dodala je Bebi tada.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Jedne večeri sam za jednu slovenačku DJ firmu radila plejlistu koju je trebalo hitno da pošaljem, ali mi je blokirao kompjuter. Kako je bilo ljeto, nisam našla nikoga od mojih prijatelja ko bi mogao da mi pomogne i pozvala sam Teodoru. Predložila mi je da pošalje Aleksa do mene jer se on razumije u računare. Ubrzo je došao. Do jutra smo sjedili i pričali. Kompjuter nismo ni pipnuli. On je tog jutra imao neku obavezu i dogovor je bio da ako bude mogao, kasnije opet svrati i ipak pogleda računar. Potrudio se da se što prije vrati. Spavala sam kad je stigao i nisam ga čula. Poslije mi je rekao koliko je žurio da taj sastanak završi i dojuri kod mene. Nedelju dana nakon toga našli smo se na jednoj rođendanskoj žurki i tu smo se, kako se to kaže, smuvali – otkrila je pjevačica.

(Express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Trebamo biti jako oprezni da se ne ponovi jesenski scenarij

Raspisan poziv za dodjelu grant sredstava privrednicima u TK