in

Vozim polovan auto, živim kao podstanar, dosta je bilo! Jovana Jeremić o plati od 250.000: Hoću da živim luksuzno!

Slatka-Tajna.Eu

Voditeljka Jovana Jeremić odbila je ponudu jedne televizije i platu od 250.000 dinara mjesečno, jer je u pitanju kablovska televizija, a njen cilj je emisija na nacionalnoj frekvenciji.

Sada je potvrdila koliko joj je ponuđeno, ali i otkrila da “nije u redu da živi kako živi” s obzirom da je digla gledanost Hepiju.

“Odlučila sam da odbijem platu od 250.000 dinara. Meni plata nije presudna, ali jeste važna. Od svega toga, najvažnije je da ja ostanem dosljedna sebi i svojim gledaocima. To znači da budem glas naroda u svojim emisijama, da budu zastupljene patriotske teme, da se ekranizuju nepravde običnog čovjeka, jer sam novinar koji sluša i čuje patnju naroda”, rekla je Jovana i dodala:

“Važno je i da televizija na koju idem ima nacionalnu frekvenciju, jer će tu moći da se čuje glas naroda kroz mene. Znam u životu šta mogu da doprinesem televiziji na kojoj radim, jer se sve u šoubizu mjeri kroz novac”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku“Živim kao podstanar, vozim polovan automobil. Nisam zaslužila da poslije tolikog šera na toj televiziji živim takvim životom. Hoću da živim luskuznim životom, zaslužila sam”, rekla je Jovana Jeremić.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ALEM BAJROVIĆ NAKON „ZVEZDA GRANDA“: Ne planiram se više takmičiti

Zekic i freza