in

Rada Manojlović o finansijskoj krizi: “Prodaću njivu, spustila sam cijenu…”

Slatka-Tajna.Eu

U zgradi u kojoj iznajmljuje stan godinama je rentirala i garažno mjesto, ali 120 eura svakog mjeseca postao je prevelik izdatak za nju.

Pjevačica Rada Manojlović, kao i svi ostali estradnjaci, više od godinu dana nije imala posla i to se odrazilo na njen kućni budžet, zbog čega je bila prinuđena da otkaže garažu u zgradi koju je godinama iznajmljivala.
– Rijetko je viđam u posljednje vreme, mislim da ona i nije u Beogradu. Valjda je bila kod oca u Četerežu ili kod dečka Harisa Berkovića u Bosni, uglavnom u Beogradu nije bila puno tokom trajanja korone. Znam da stan plaća oko 400 evra, tako sam čula. Sigurno joj je bilo puno da plaća i zakup garaže kad već nije bila u Beogradu – rekla je jedna stanarka iz Radine zgrade

Podsjetimo, pjevačica je prije nekoliko mjeseci priznala da je prinuđena da proda zemljište koje je kupila dok je imala novca, zbog toga što više od godinu dana nije zaradila ni dinar.

– U svom selu imam više imanja i mislim da nije strašno ako prodam nekoliko ari. Zemlju sam kupila prije dvije godine, ali to nije sve što imamo. Sada je bitno da imam novac u šteku, ne znamo koliko će epidemija da traje. Ko zna kad ću da krenem da zarađujem, ne samo ja već i moje kolege. Prodaću njivu, spustila sam cijenu, ali vidjećemo još šta i kako – kazala je tada Rada.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Predsjednik EU parlamenta poziva na puštanje država zapadnog Balkana u EU

Nova Dermalogica hidratizira svaki tip kože