in

KONAČNO JAVNO PROGOVORILA O IVANU MARINKOVIĆU: Kaje li se Goca Tržan zbog propalog braka?

Slatka-Tajna.Eu

– Naučila sam da se snalazim i da budem strpljiva. Naučila sam da Luj Viton torbu ne možeš da pojedeš, zato ih i ne kupujem. Naučila sam da svaki talenat svoj možeš da unovčiš – rekla je Goca u emisiji”Premijera-Vikend Specijal” i dodala:

– Nisam naučila da prezirem ljude, i dalje volim da se družim, otvorena sam prema ljudima. Neki ljudi stvarno uspiju da te razočaraju. Svaka škola koju možeš da platiš parama, je jeftino. Ja jesam plaćala, jer sam umjela da biram saradnike koji mi ne žele dobro, bila sam izabrala partnera koji mi ne želi dobro.

Ona se potom osvrnula i na svoje greške u životu, i tom prilikom pomenula bivšeg supruga Ivana Marinkovića sa kojim ima kćerku Lenu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Neke pogrešne odluke su bile tu da bi se meni neke stvari desile. Ako misliš na moj prvi brak, meni apsolutno nije žao što se to desilo. Ja danas iz tog braka imam svoje dijete. Ja bih svaku tu grešku ponovila opet da bih sada imala nju. Možda da tada to nisam učinila, sada ne bih imala nijedno dijete. Kada sam izašla iz jednog očajnog braka, iz izuzetno teške veze, upoznala sam Radomira. A zamisli da sam ostala zarobljena u toj prošlosti, i da sam razmišljala da li je i on takav – bila je iskrena Goca u “Premijera-Vikend Specijal”.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Jedna osoba poginula u nesreći u Turnju

Usaglašen globalni minimalni porez od najmanje 15 posto