in

Jelena izgubila kompas: Ljubila Popovića a onda je zaskočila i Bosanca!

Slatka-Tajna.Eu

Jelena Karleuša je pomalo izgubila osećaj za realanost pa je u emisiji “Zvezde Granda” uradila nešto što je neočekivano čak i za nju.

Jelena je u jednom momentu u toku emisije s leđa zagrlila Dragana Stojkovića Bosanca koji je najpre bio šokiran, a potom se nasmijao.

A nakon toga, kada se u duelu našao njen takmičar sa kandidatom Marije Šerifović, došlo je do neviđene situacije. Riječ je o obračunu Crnogorca Nemanje Petrovića i Bosanca Hanada Džehverovića.

Kada su zapjevali, svi u studiju su bili na nogama i navijali su za obojicu. Inače, Nemanja iz Podgorice predstavio se pjesmama “Opet si pobijedila” i “Čini mi se grmi”, dok je Hanad iz Zenice otpjevao “Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo” i “Ja bih preživio”.

Karleuša potpuno poludela u emisiji
Na kraju ovog sjajnog duela, rezultat je bio izjednačen.

– Ovo je užasno jaka sezona. Zaista je privilegija biti ovde, ovi takmičari liječe. Svaka čast momcima i mentorima – rekao je Đorđe David i pohvalio Mariju i Jelenu da su odradile sjajan posao sa svojim takmičarima.

Snežana Đurišić prokomentarisala je da su duelisti bili isti, dok je Ana Bekuta, osim pjevanja, posebno pohvalila i scenski performans mladog Bosanca.

Jelena i Marija bile su oduševljene onim što su njihovi kandidati pokazali na sceni. Karleuša je podijelila sa publikom da je Nemanja njen miljenik u takmičenju, pa dodala:

– Treba svi da znaju da je on profesor muzike i da nikad ne pravi greške u pjevanju. Voljela bih da pobjedi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Zatim je uputila riječi hvale i Marijinom kandidatu, a posebno joj se dopao repertoar mladog Bosanca.

Prvo je grlila Bosanca, pa ljubila Popovića
– Ne znam zašto, ali svaki put kad se izvodi pjesma “Pljuni i zapevaj” i kad se pjeva o Jugoslaviji, ja se sva naježim i nešto me dirne – rekla je Jelena, nakon čega je Hanad izjavio da isto osjeća nostalgiju, iako u vrijeme postojanja Juge nije bio ni u planu.

– Ja nisam ni rođen u vrijeme Jugoslavije, ali sam jedan od osnivača prve radne brigade poslije Tita. Mlad sam, ali iz priča starijih meni se ta ideja bratstva i jedinstva tako sviđa i osjećam nostalgiju, iako u to vrijeme nisam ni rođen – rekao je takmičar, što je izazvalo odušvljenje svih u studiju.

Nakon ovih pohvala, Popović je morao da donese odluku ko će nastaviti sa takmičenjem. Saša je odlučio da napravi presedan, te je u posljednjem trenutku oba talentovana takmičara pustio u četvrt finale.

Karleuša se oduševila zbog ove odluke, pa je skočila od sreće, otrčala kod Popovića i poljubila ga direktno u usta. On je bio zatečen ovakvom reakcijom, a ubrzo potom se nasmija.

-Bravo, Popoviću, to je pravilna odluka – vikao je žiri, dok su takmičari i njihovi mentori slavili na sceni.

(Express/republika)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Od blente postao pjevač!” Takmičar “razvalio” na sceni granda!

Jovan Krstic hit godine 2012 By IZAZOV team ..