in

BOJAN BELIĆ: Homoseksualci me napadaju

Slatka-Tajna.Eu

Simpatični i zanimljivi segmenti iz života poput zgoda, nezgoda, veselja, tuga, zaokružuje fabula serijala „Dobro jutro komšija“. Inače, nedavno je okončana 12 epizoda treće sezone pomenutog serijala u kojem se pojavljuje poznati voditelj BN koktela sa istoimene televizije Bojan Belić, inače po profesiji glumac pa kao takav je i prihvatio ulogu.

Bojan je glumio slučajno odabranog svjedoka na vjenčanju starijeg para ali kao feminizirani mladić atraktivne pojave i ne sluteći da će upravo ta gej populacija ga opsjedati nakon pregledane 12 epizode. Kaže da ni u najluđim snovima nije mogao pomisliti da će se pojedinci iz te populacije lijepiti i zaljubiti u njega, da će ga bukvalno proganjati.

-Ja sam po zanimanju glumac i ulogu ne bih odbio jer taj posao sam odabrao, ali ovako nešto zaista nisam očekivao. Čuo sam da uloge negativaca znaju glumcima donijeti razne probleme ali ovo – kazao je u čudu Bojan, je nešto neočekivano, ali i ovo će proći.

-Moram priznati u početku smo se supruga i ja smijali, ali sada je već to preraslo u neku ozbiljniju varijantu – ispričao nam je sve ovo usput Bojan ne propustivši da nam pojasni kako je producent pomenutog serijala Vlado Trišić a scenarista Pero Škodić te da su prezadovoljni rejtingom.

Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Biti vegan ili vegetarijanac u gradu ćevapa

The Fatty Liver Solution