in

BiH večeras protiv Danske, očekuje se velika podrška navijača, osiguran i direktan prenos!

Slatka-Tajna.Eu

Danska i BiH će večeras u Brondbyju od 18,00 sati igrati prijateljsku meč, a prema navodima tamošnjih medija ovom meču će prisustvovati oko 8.000 navijača.

Fudbalski savez Danske je prije nekoliko dana potvrdio da su rasprodate sve karte koje su puštene u prodaju (broj je ograničen zbog pandemije korona virusa), dok je naš Savez objavio da će približno 1.000 naših navijača biti na stadionu Brondby.

U Danskoj i drugim skandinavskim zemljama živi prilično veliki broj Bosanaca i Hercegovaca, tako da će Zmajevi večeras imati veliku podršku.

Zbog spomenute pandemije korona virusa navijači naše reprezentacije nisu mogli biti na tribinama na posljednje četiri gostujuće utakmice, a BiH je zadnji put podršku na gostovanju imala 18. novembra u susretu kvalifikacija za EURO protiv Lihtenštajna kada je ostvarena i posljednja pobjeda.

BiH je tada slavila sa 3:0 i nakon toga ima niz od 12 mečeva bez pobjede.

Osiguran je i direktan TV prijenos susreta Danska – BiH, a ekskluzivna prava za našu zemlju ima Nova BH, dok će ljubitelji fudbala iz regiona duel moći pratiti na kanalima Sport Kluba.

Susret će moći gledati i navijači naše reprezentacije van BiH.

Evo liste kanala koji će prenositi utakmicu iz Danske: Astro SuperSport 2, beIN Connect MENA, beIN Sports MENA Premium 3 HD, DAZN Deutsch ($/geo/R), Discovery+ DK ($/geo/R), EuroSport Player Dansk, Kanal 5 (Denmark) / HD, MATCH! Futbol 3 HD, OLL TV Player ($/geo/R), Polsat Sport Premium 2 HD, Sky Sports *RED button, Sport 4 Israel HD, SuperSport Variety 4, TV2 Play Norge ($/geo/R) i TV2 Sport Premium HD.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Karleuša zgrožena jer je Ražnatovićevima i Grujićki na proslavama pjevao Baja Mali Knindža: Primitivci su nas doveli do dna!

Zašto bi trebalo da jedemo kruške?