in

NE BOJIM SE STARENJA: Lejla Filipović blista u novoj kampanji

Slatka-Tajna.Eu

Prije ije 23 godine na izboru za Miss Hrvatske proglašena je najljepšom , a tri desetljeća nakon što je okrunjena laskavom titulom Lejla Filipović i dalje ne prestaje plijeniti pozornost svojim izgledom.

Plijeni pozornost u godinama koje su uslijedile nakon izbora snimila je brojne editorijale i reklamne kampanje, a da joj je to i danas velika strast, pokazala je i  snimajući novu kampanju modnog brenda DeLight iza kojeg stoji dizajner Ivan Friščić.

Za razliku od prethodnih kolekcija kojima prevladavaju odijela, ovog puta Friščić je fokus stavio na haljine idealne za sve priliku – za posao, sastanak, šetnju gradom ili rivom, proslavu rođendana ili svadbu. A njih je savršeno iznijela jedna od  najljepših misica.

– Najveću ulogu ima genetika, a onda i spoj ostalih faktora. Nastojim se zdravo hraniti, smanjiti unos šećera, piti što više tekućine, dovoljno se kretati, redovno ići na preglede, ubaciti neki tretman ako ima vremena i volje. Od svega navedenog najvažnije mi je da imam unutarnji mir i zadovoljstvo jer smo tek onda u potpunosti zadovoljni sami sa sobom. Bojim se bolesti, ali starenja ne. Želim samo starjeti dostojanstveno – iskrena je Lejla

(Express/ Večernji)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vize za Saudijce su ekonomsko, a ne političko pitanje

How to Lose Man Boobs in 30 Days