in

DADO POLUMENTA PRATI “ZVEZDE GRANDA”: Volio bih biti u žiriju

Slatka-Tajna.Eu

Dado Polumenta već neko vrijeme povukao se sa javne scene, a mnoge kolege komentarisale su da mu je žena zabranila da pjeva. Međutim, pjevač tvrdi da uživa sa porodicom dok čeka treće dijete.

Dado smatra da u svakom javnom poslu ima sujete i da uspjeh niko ne prašta.

– U ovom poslu je ima možda i najviše, kao i u glumi i politici. U svakom javnom poslu sujete ima na pretek. Uspjeh niko ne prašta – kaže Dado.

Pjevač kaže da jedan od najpopularnijih muzičkih šou “Zvezde Granda” redovno prati i kaže da bi volio da se nađe u žiriju ovog takmičenja.

– Pratim, to ne propuštam. Čak sam često pomislio kako bih volio da budem dio tog žirija i kažem svoje mišljenje o pojedincima, jer iz moje perspektive često to bude kontra od nekih koji donose sud, najviše zbog godina. Ja sam dosta bliži godinama i stilu tih takmičara za razliku od većine žirija – kaže on.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Na pitanje u kakvim je odnosima sa Šakom s obirom na to da kruže razne priče o njihovom odnosu Dado je izjavio da je više oguglao na sve:

– Oguglao sam više na te naslove i priče vezane za naš odnos. On je moj stric prvenstveno i čovjek koji mi je puno pomogao u životu i karijeri i to nikada neću zaboraviti – priča Dado i govori o djeci:

-Ne bojim se ničega osim Boga, sve izlazi iz kuće. Kako ih mi budemo vaspitavali, takvi će biti. Tako da će to biti djeca puna ljubavi i pravih vrijednosti – dodao je.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Play Media Day 06 nakon dugo vremena uživo okupio zaljubljenike u kreativnu industriju

Stop Constipation with Natural Remedies