in

NAČELNIK SRĐAN MANDIĆ: ‘Evo samo dva slučaja koji dokazuju da sam u pravu’ (FOTO)

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2021/06/srdjan-mandic1-a_1.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/06/srdjan-mandic1-a_1.jpg”,”caption”:”Sru0111an Madiu0107 (Foto: Arhiva)”,”bg”:”774d33″}]

Načelnik sarajevske Općine Centar, danas je na svom Facebook profilu objavio nove fotografije koje, prema njegovom mišljenju, predstavljaju dokaz o tvrdnji koju je izrekao prije nekoliko dana.

Mandić je danas popodne objavio slike kontejnera pored kojih se nalaze nepoznati mladići, a napisao je da su te slike dokaz da je njegova tvrdnja o “namjernom bacanju smeća” tačna.

– Mnogi su me zadnjih dan dva ismijavali kada sam rekao da nam neko namjerno pravi nered. Evo samo dva slučaja koji dokazuju da sam u pravu. Uključićemo i policiju i komunalne inspektore i stati im u kraj. Biće Sarajevo čist grad. Idemo dalje, napisao je Mandić.

Mnogi su me zadnjih dan dva ismijavali kada sam rekao da nam neko namjerno pravi nered. Evo samo dva slučaja koji…

Posted by Srđan Mandić on Friday, 4 June 2021

Ni ovaj Mandićev post nije prošao bez burnih reakcija građana Sarajeva, a neki su prema načelniku Općine Centar bili veoma oštri.

alt 

Podsjećamo, načelnik Mandić je prije nekoliko dana objavio fotografiju smećem zatrpanih kontejnera, a tada je tvrdio da su uposlenici KJKP Rad samo pola sata prije nastanka fotografije potpuno očistili i ispraznili tih nekoliko kontejnera, ali da je neko u roku od pola sata namjerno ponovo zatrpao kontejnere.

Takvi Mandićevi komentari naišli su na podijeljenje reakcije Sarajlija, jedni su ga ismijavili, dok su ga drugi podržali u namjeri da istina izađe na vidjelo.

(Oslobođenje.ba)

loading…

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Zvezde Granda – Grand Audicija – Olgica, Stana Borkovic, Panta Siklja Nafta (Zrenjanin MIX)

NESTALE SVE ZAJEDNIČKE FOTKE S INSTAGRAMA: Andrea Šušnjar raskinula vezu