in

Sudiju spriječili da pregleda snimak, naguravali ga i polili vodom

Slatka-Tajna.Eu

MakabiI iz Tel Aviva je u dramatičnom finalu izraelskog kupa pobijedio gradskog rivala Hapoel 2:1 nakon produžetka.

Hapoel je vodio od 31. minute golom Altmana, a produžetak favorizovanom Makabiju osigurao je Cohen 17 minuta prije kraja. Makabi je do preokreta došao golom Hernandeza u 96. minuti, ali potpuni haos nastao je u 117. minutu.

Ayzen je zabio gol za 2:2 na oduševljenje hiljada navijača na stadionu, ali dok je trajalo Hapoelovo slavlje, sudija je signalizirao da će provjeriti snimak zbog navodnog prekršaja na centru u začetku akcije.

Kad su vidjeli da sudija ide prema monitoru, igrači Hapoela potpuno su izgubili živce. Jedan od njih je u naletu bijesa razbio bočicu s vodom i pritom polio sudiju pred kojeg su uskoro stali svi igrači i ljudi s Hapoelove klupe, predvođeni trenerom.

Zapriječili su mu put do monitora, a nakon nekoliko trenutaka su se povukli i dopustili sudiji da pogleda snimak, nakon čega je Hapoelov gol poništen zbog visoko podignute noge.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kad je sudija signalizirao da je gol poništen, opet su ga opkolili igrači i treneri Hapoela i počeli ga čak i naguravati. Sudija je sve stoički podnio, pokazao je dva crvena kartona i nekako završio utakmicu nakon osam minuta nadoknade.

Makabiju je to bio 24. naslov u kupu, a Hapoel na bilo kakav trofej čeka već devet godina.

(Index.hr)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Lijek povećao preživljavanje kod karcinoma prostate

PRVA SLIKA MOJE BEBE I MENE: Miraj Grbić je sve raznježio