in

POMIRILA SE SA BIZNISMENOM? Iva ponovo pala na bogatog “Đetića”

Slatka-Tajna.Eu

– Iva je bila u kontaktu sa Andrejem i dok je bila u vezi sa Filipom Đukićem. Stalno mu je zahvaljivala što ju je podržavao preko društvenih mreža dok je bila u rijalitiju. Često su se dopisivali, a kada je raskinula sa Filipom, počeli su svakodnevno da se čuju – kaže izvor za Hit.

Prema njegovim tvrdnjama, na Ivino insistiranje ona i Andrej su se sreli prije petnaestak dana. Grgurićeva je došla u Crnu Goru i tada su se pomirili.

– Iva već neko vrijeme radi i nema mnogo slobodnih dana. Jedva je uspjela da pomjeri sve obaveze i ode kod Andreja u Crnu Goru. Čim je dobila nekoliko slobodnih dana, kupila je avionsku kartu i otputovala za Tivat. Andrej ju je dočekao i četiri dana, koliko je ona ostala dole, nisu se razdvajali. Preko dana su bili na plaži, a noću su obilazili najluksuznije restorane na primorju. Upoznao ju je čak i sa svojom porodicom. Andrej je vodio novu-staru djevojku sa sobom čak i kada je ispunjavao poslovne obaveze.

-Morao je hitno da ode do auto-praonice koju je nedavno otvorio u Bečićima i, naravno, poveo je i Ivu sa sobom. Svi su ih vidjeli zajedno. Iva i njen izabranik nisu krili da su u vezi. Grlili su se i držali za ruke, ali su izbjegavali da se ljube kada su ljudi oko njih.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Espreso)

The post POMIRILA SE SA BIZNISMENOM? Iva ponovo pala na bogatog “Đetića” appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Sport se vraća u dvorane

Raka i Dejan Stanković Kralj Svađa oko kiselina Farma 2, 2010